Provocarea lui Jack Daniels

de | 5 sept. 2014 | Blog, Party, Promo

Cei de la Jack ne-au provocat sa ne spunem povestea plecand de la ideea „you don’t need something to do something„.

In timp ce eram la un party ne-a venit ideea de a face mahmur.info. Practic nu am avut un motiv anume, pur si simplu am vrut sa-l facem. Pentru noi mahmur.info este placere, nu munca, este distractie si nu o obligatie.
Ne place muzica, ne place iesitul, ne place distractia, ne place viata si tocmai din acest motiv suntem cum suntem, iar mahmur.info este mahmur.info. „You need authenticity, inspiration, simplicity, boldness, Jack’s spirit, your way…and to SHARE IT with your friends!„.

Nu conteaza daca este luni seara si suntem „treji” de mai bine de 48 ore, avem o viata si ne place sa profitam de ea. Si tocmai pentru ca suntem asa cum suntem, am ajuns sa bem cate un pahar de Jack in spatele scenei, sau langa scena, cu multe trupe sau artisti mari, atat de la noi din tara cat si din afara. Am ajuns sa colaboram cu organizatori de evenimente atat din Romania cat si din Europa si sa ne aprecieze ca suntem noi insine si facem asta for fun.

Cred ca cel mai important e ca fiecare dintre noi sa ne traim viata din plin, sa profitam de fiecare clipa, pentru ca avem o singura viata. Si daca tot am zis de profitat, si cum in luna septembrie sarbatorim Jack’s Birthday, vom profita cu niste Jack si putina gheata, #SpiritOfJack.

P.S. Septembrie este luna lui Jack pentru ca in urma cu 164 ani nu toate primariile inregistrau exact data nasterii, si astfel nu se stie exact data nasterii lui Jack Daniel.

Alte articole:

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

Electric Castle 2022 – ziua 4

Electric Castle 2022 – ziua 4

Cum a început ziua 4? Cu greu. Dar de dimineață pentru a-i admira pe toți curajoșii care au înfruntat oboseala pentru sesiunile de înviorare sau de meditație și pentru a ne putea bucura de locurile de umbră și de relaxare din festival (în timp ce lumea încă moțăie...

Electric Castle 2022 – ziua 2

Electric Castle 2022 – ziua 2

Ziua 2 a celei de-a opta editii a festivalului Electric Castle a inceput in forta, cu un line-up energizant si o multime de activitati numai bune pentru a evita caldura din timpul zilei. 54.000 de persoane au ales sa isi petreaca ziua de joi in cadrul festivalului,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.