Provocarea lui Jack Daniels

de | 5 sept. 2014 | Blog, Party, Promo

Cei de la Jack ne-au provocat sa ne spunem povestea plecand de la ideea „you don’t need something to do something„.

In timp ce eram la un party ne-a venit ideea de a face mahmur.info. Practic nu am avut un motiv anume, pur si simplu am vrut sa-l facem. Pentru noi mahmur.info este placere, nu munca, este distractie si nu o obligatie.
Ne place muzica, ne place iesitul, ne place distractia, ne place viata si tocmai din acest motiv suntem cum suntem, iar mahmur.info este mahmur.info. „You need authenticity, inspiration, simplicity, boldness, Jack’s spirit, your way…and to SHARE IT with your friends!„.

Nu conteaza daca este luni seara si suntem „treji” de mai bine de 48 ore, avem o viata si ne place sa profitam de ea. Si tocmai pentru ca suntem asa cum suntem, am ajuns sa bem cate un pahar de Jack in spatele scenei, sau langa scena, cu multe trupe sau artisti mari, atat de la noi din tara cat si din afara. Am ajuns sa colaboram cu organizatori de evenimente atat din Romania cat si din Europa si sa ne aprecieze ca suntem noi insine si facem asta for fun.

Cred ca cel mai important e ca fiecare dintre noi sa ne traim viata din plin, sa profitam de fiecare clipa, pentru ca avem o singura viata. Si daca tot am zis de profitat, si cum in luna septembrie sarbatorim Jack’s Birthday, vom profita cu niste Jack si putina gheata, #SpiritOfJack.

P.S. Septembrie este luna lui Jack pentru ca in urma cu 164 ani nu toate primariile inregistrau exact data nasterii, si astfel nu se stie exact data nasterii lui Jack Daniel.

Alte articole:

Finntroll in Quantic Club

Finntroll in Quantic Club

Trupa finlandeza de black/folk metal Finntroll a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european Vredesvävd. Au deschis show-ul Suotana din Finlanda si Metsatöll din Estonia. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

U.D.O. in Quantic Club

U.D.O. in Quantic Club

Grupul german de heavy metal U.D.O. a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul Touchdown Europe Tour 2024. Au deschis show-ul britanicii de la Tailgunner. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr' view='photosets'...

Decapitaded in Quantic Club

Decapitaded in Quantic Club

Decapitated au urcat pe scena de la Quantic Bucuresti alaturi de Kassogtha (Elvetia), Nervosa (Brazilia) si Incantation (SUA) in cadrul turneului european Nihility 2024 - the classic album live in concert. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.