Provocarea lui Jack Daniels

de | 5 sept. 2014 | Blog, Party, Promo

Cei de la Jack ne-au provocat sa ne spunem povestea plecand de la ideea „you don’t need something to do something„.

In timp ce eram la un party ne-a venit ideea de a face mahmur.info. Practic nu am avut un motiv anume, pur si simplu am vrut sa-l facem. Pentru noi mahmur.info este placere, nu munca, este distractie si nu o obligatie.
Ne place muzica, ne place iesitul, ne place distractia, ne place viata si tocmai din acest motiv suntem cum suntem, iar mahmur.info este mahmur.info. „You need authenticity, inspiration, simplicity, boldness, Jack’s spirit, your way…and to SHARE IT with your friends!„.

Nu conteaza daca este luni seara si suntem „treji” de mai bine de 48 ore, avem o viata si ne place sa profitam de ea. Si tocmai pentru ca suntem asa cum suntem, am ajuns sa bem cate un pahar de Jack in spatele scenei, sau langa scena, cu multe trupe sau artisti mari, atat de la noi din tara cat si din afara. Am ajuns sa colaboram cu organizatori de evenimente atat din Romania cat si din Europa si sa ne aprecieze ca suntem noi insine si facem asta for fun.

Cred ca cel mai important e ca fiecare dintre noi sa ne traim viata din plin, sa profitam de fiecare clipa, pentru ca avem o singura viata. Si daca tot am zis de profitat, si cum in luna septembrie sarbatorim Jack’s Birthday, vom profita cu niste Jack si putina gheata, #SpiritOfJack.

P.S. Septembrie este luna lui Jack pentru ca in urma cu 164 ani nu toate primariile inregistrau exact data nasterii, si astfel nu se stie exact data nasterii lui Jack Daniel.

Alte articole:

ARTmania 2023

ARTmania 2023

Am ajuns si la cea de-a XVI-a editie a festivalului ARTmania, unde am dat din pleata alaturi de Porcupine Tree, Emperor si Vulture Industries si am savurat 3 zile rock adevarat memorabile. Si de aceasta data Sibiul a gazduit un adevarat maraton de evenimente muzicale...

Amon Amarth la Arenele Romane in 2023

Amon Amarth la Arenele Romane in 2023

Cei de la Amon Amarth au urcat pe scena de la Arenele Romane. In deschidere au fost cei de la Bleed From Within. Si binenteles ca noi nu puteam rata un asemenea concert, asa ca l-am trimis pe colegul nostru Gheorghe Paraschiv sa imortalizeze "pe pelicula" acest...

Comeback Kid & W3 4R3 NUM83R5 – Quantic 20.06 | Galeria Foto

Comeback Kid & W3 4R3 NUM83R5 – Quantic 20.06 | Galeria Foto

Seara trecută a fost una de neuitat la concertul Comeback Kid în Club Quantic. De la început până la sfârșit, atmosfera a fost electrică, cu fani entuziasmați și cu o trupă care a arătat că încă mai stăpânește cu măiestrie scena. A fost o agitație maximă, publicul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.