Puma Inkodye

de | 30 oct. 2012 | Blog, Bucuresti

Saptamana trecuta am participat la un eveniment organizat de Puma cu ocazia lansarii unei game noi de tricouri si de vopseluri speciale.

In cadrul evenimentului a avut loc un concurs in care trebuia sa formam echipe de cate 5 si sa facem un tricou cat mai interesant. Premiul concursului a fost de 2000 euro si adjudecat de catre studenti de la arte si un tattoo artist.
Noi personal nu am vrut sa facem un tricou pentru concurs, dar am facut tricouri pentru noi pe care sa le purtam cu placere si ce ne-a iesit puteti sa vedeti in pozele de mai jos.
A fost fun si m-am simtit oarecum iar copil.

Inkodye este un colorant-vopsea produs de Lumi, colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui. Dai cu acesta vopsea pe tricou, il pui la soare 10-15 minute dupa care se clateste.
Btw Puma are un concurs site-ul lor, in caz ca va simtit creativi si vrei sa castigati bani sau produse promotionale.
pumalovethyplanet.com.

Articol realizat cu ajutorul Nokia Lumia si redactat cu ajutorul Prestigio Romania.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.