Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

de | 21 apr. 2016 | Blog, Filme, Review

Ieri seara am facut o plimbare pana in Baneasa Shopping City pentru a viziona filmul Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii (in original: The Huntsman: Winter’s War) la invitatia  Ro Image 2000. Filmul, chiar daca plin de actiune, este perfect pentru o seara in doi, sau o duminica in familie.

In ultimii ani, producatorii hollywoodieni au considerat ca orice film merita un remake, sequel, prequel sau orice alt quel, atata vreme cat mai poate stoarce cateva milioane de dolari de la public. Acesta pare sa fie si cazul Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii, un film ce prezinta atat povestea personajelor inainte de originalul „Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător” cat si ceea ce acestea au facut dupa moartea Reginei cele rele.

Chris Hemsworth și Charlize Theron revin in rolurile Războinicul Vânător si a Reginei Ravenna, dar de aceasta data in compania Jessicai Chastain (roscata din filme precum: the Martian sau Interstellar ) si Emily Blunt. In acest nou film aflam mai multe despre trecutul Vanatorului, despre puterea Reginei cele Rele si despre cum dragostea intodeauna reuseste sa dezghete chiar si cele mai inghetate inimi.

Filmul merita apreciere pentru decorurile din Castelul de Gheata, dar si puncte in minus pentru excesul de CGI – anumite scene lasand impresia ca au fost animate doar pentru a consuma bugetul deja aprobat.

Un bonus – melodia „Castle” de pe coloana sonora a filumul este chiar reusita.

Alte articole:

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

1 Comentariu

  1. Adriana

    Filmul pare foarte bun din trailer. Sa nu mai mentionez faptul ca melodia e super. Vad ca este deja si pe net, calitatea video pare ok. O sa il vad cat mai curand posibil, sau voi astepta pana cand voi avea ocazia sa-l vad in cinema. Pare genul de film care merita mai mult decat o vizionare de-acasa.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.