Ieri seara am facut o plimbare pana in Baneasa Shopping City pentru a viziona filmul Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii (in original: The Huntsman: Winter’s War) la invitatia  Ro Image 2000. Filmul, chiar daca plin de actiune, este perfect pentru o seara in doi, sau o duminica in familie.

In ultimii ani, producatorii hollywoodieni au considerat ca orice film merita un remake, sequel, prequel sau orice alt quel, atata vreme cat mai poate stoarce cateva milioane de dolari de la public. Acesta pare sa fie si cazul Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii, un film ce prezinta atat povestea personajelor inainte de originalul „Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător” cat si ceea ce acestea au facut dupa moartea Reginei cele rele.

Chris Hemsworth și Charlize Theron revin in rolurile Războinicul Vânător si a Reginei Ravenna, dar de aceasta data in compania Jessicai Chastain (roscata din filme precum: the Martian sau Interstellar ) si Emily Blunt. In acest nou film aflam mai multe despre trecutul Vanatorului, despre puterea Reginei cele Rele si despre cum dragostea intodeauna reuseste sa dezghete chiar si cele mai inghetate inimi.

Filmul merita apreciere pentru decorurile din Castelul de Gheata, dar si puncte in minus pentru excesul de CGI – anumite scene lasand impresia ca au fost animate doar pentru a consuma bugetul deja aprobat.

Un bonus – melodia „Castle” de pe coloana sonora a filumul este chiar reusita.