Review: Creative BT-W2

de | 23 oct. 2017 | Blog, Review

Creative BT-W2 este un adaptor audio bluetooth dedicat castilor sau boxelor bluetooth.

Pentru gameri acest adaptor este foarte important pentru ca ofera real-time sync datorita aptX® Low Latency codec. Practic daca folosesti o pereche de casti bluetooth nu ai lag, iar in shootere este foarte important acest lucru.
De asemenea Creative BT-W2 este extrem de util pentru cei ce fac continut audio-video, de asemenea datorita aptX® Low Latency codec.

Primu sistem testat cu Creative BT-W2 a fost un Macbook Pro 15 si castile Creative SounbBlaster Jam. Pe acesta am editat in iMovie un clip special pentru a testa daca apare un delay atunci cand folosesc bluetoothul incoportat si atunci cand folosesc Creative BT-W2. Delayul este inexistent atunci cand este folosit dongelul Creative, iar cu bluetoothul incorporat exista unul extrem de mic.
Tot pe acest Macbook am incercat si putin Counter-Strieke 1.6 (pentru ca sunt old school), special pentru a vedea daca reusesc sa fiu putin mai bun. Da, imi auzeam echipa adversa la timp, insa aimul meu lasa de dorit 🙂

In timpul testelor am observat ca mouseul bluetooth folosit nu se mai blocheaza deloc, atunci cand foloseam si boxele si mouseul aprea mici blocaje sau un mic lag. Distanta de conectivitate a boxelor sau a castilor a crescut fata de bluetoothul integrat in Macbookul Pro folosit la teste.

Pe ce de-al doilea sistem, un Intel Stick, am testat Creative BT-W2 si boxele bluetooth Creative SoundBLaster Free. Am folosit acest sistem pentru a vizualiza filme si a testa lagul dintre imagine si sunet si de asemenea pot spune ca lagul dispare in totalitate in acest caz.

Dongle-ul este compatibil cu pc-urile cu Windows, OS X sau Sony PS4. Aveti nevoie doar de o mufa USB 2.0, iar pairingul se face extrem de usor, apasand timp de 3 secunde singurul buton existent. Atunci cand nu este nimic conectat la el clipeste un led albastru, cand aveti conectat o pereche de castile ramane albastru, iar atunci cand este conectat un handfree sau casti cu microfon, ledul se face rosu.

Si ca idee, Creative BT-W2 functioneaza perfect si cu Apple Airpods.

Adaptorul costa pana in 250 lei. Si un mic hint, de Black Friday o sa fie la oferta, insa nu stiu exact unde sau la ce pret.

Pagina produsului: https://us.creative.com/p/accessories/creative-bluetooth-audio-bt-w2-usb-transceiver

Alte articole:

MORCHEEBA  & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

MORCHEEBA & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

Am avut onorea sa ascult si sa fotografiez pentru a 3 oara, trupa Morcheeba. M-am bucurat foarte tare cand i-am vazut pe baietii de la GOLAN cantand in deschiderea trupei. A fost un show minunat, cu multa lume si vibe-urile specifice trupei Morcheeba. Galeria Foto:...

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

București, 21 iunie 2022 – Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la București, laArenele Române. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZMEETS YARDIE FLO. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.