Review: Creative BT-W2

de | 23 oct. 2017 | Blog, Review

Creative BT-W2 este un adaptor audio bluetooth dedicat castilor sau boxelor bluetooth.

Pentru gameri acest adaptor este foarte important pentru ca ofera real-time sync datorita aptX® Low Latency codec. Practic daca folosesti o pereche de casti bluetooth nu ai lag, iar in shootere este foarte important acest lucru.
De asemenea Creative BT-W2 este extrem de util pentru cei ce fac continut audio-video, de asemenea datorita aptX® Low Latency codec.

Primu sistem testat cu Creative BT-W2 a fost un Macbook Pro 15 si castile Creative SounbBlaster Jam. Pe acesta am editat in iMovie un clip special pentru a testa daca apare un delay atunci cand folosesc bluetoothul incoportat si atunci cand folosesc Creative BT-W2. Delayul este inexistent atunci cand este folosit dongelul Creative, iar cu bluetoothul incorporat exista unul extrem de mic.
Tot pe acest Macbook am incercat si putin Counter-Strieke 1.6 (pentru ca sunt old school), special pentru a vedea daca reusesc sa fiu putin mai bun. Da, imi auzeam echipa adversa la timp, insa aimul meu lasa de dorit 🙂

In timpul testelor am observat ca mouseul bluetooth folosit nu se mai blocheaza deloc, atunci cand foloseam si boxele si mouseul aprea mici blocaje sau un mic lag. Distanta de conectivitate a boxelor sau a castilor a crescut fata de bluetoothul integrat in Macbookul Pro folosit la teste.

Pe ce de-al doilea sistem, un Intel Stick, am testat Creative BT-W2 si boxele bluetooth Creative SoundBLaster Free. Am folosit acest sistem pentru a vizualiza filme si a testa lagul dintre imagine si sunet si de asemenea pot spune ca lagul dispare in totalitate in acest caz.

Dongle-ul este compatibil cu pc-urile cu Windows, OS X sau Sony PS4. Aveti nevoie doar de o mufa USB 2.0, iar pairingul se face extrem de usor, apasand timp de 3 secunde singurul buton existent. Atunci cand nu este nimic conectat la el clipeste un led albastru, cand aveti conectat o pereche de castile ramane albastru, iar atunci cand este conectat un handfree sau casti cu microfon, ledul se face rosu.

Si ca idee, Creative BT-W2 functioneaza perfect si cu Apple Airpods.

Adaptorul costa pana in 250 lei. Si un mic hint, de Black Friday o sa fie la oferta, insa nu stiu exact unde sau la ce pret.

Pagina produsului: https://us.creative.com/p/accessories/creative-bluetooth-audio-bt-w2-usb-transceiver

Alte articole:

ARTmania 2023

ARTmania 2023

Am ajuns si la cea de-a XVI-a editie a festivalului ARTmania, unde am dat din pleata alaturi de Porcupine Tree, Emperor si Vulture Industries si am savurat 3 zile rock adevarat memorabile. Si de aceasta data Sibiul a gazduit un adevarat maraton de evenimente muzicale...

Amon Amarth la Arenele Romane in 2023

Amon Amarth la Arenele Romane in 2023

Cei de la Amon Amarth au urcat pe scena de la Arenele Romane. In deschidere au fost cei de la Bleed From Within. Si binenteles ca noi nu puteam rata un asemenea concert, asa ca l-am trimis pe colegul nostru Gheorghe Paraschiv sa imortalizeze "pe pelicula" acest...

Comeback Kid & W3 4R3 NUM83R5 – Quantic 20.06 | Galeria Foto

Comeback Kid & W3 4R3 NUM83R5 – Quantic 20.06 | Galeria Foto

Seara trecută a fost una de neuitat la concertul Comeback Kid în Club Quantic. De la început până la sfârșit, atmosfera a fost electrică, cu fani entuziasmați și cu o trupă care a arătat că încă mai stăpânește cu măiestrie scena. A fost o agitație maximă, publicul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.