Review: Creative Chrono

de | 21 feb. 2018 | Blog, Bucuresti, Review

Prin anii ’90 exista moda ceasurilor electronice multifunctionale. Erau nelipsite din casele romanilor, precum margarina pe paine si musamaua pe masa din bucatarie. Pe atunci nu vorbeam despre calitate, ci despre rezistenta si recunosc, un astfel de ceas inca se mai gaseste in bucataria bunicii mele.

Cu trecerea timpului insa, cerintele pietei au devenit mai sofisticate, iar ceasurile cu radio au facut loc altor aparate. Si atunci intrebarea mea este: in 2018, isi mai gaseste loc in casele romanilor un ceas electronic? Si daca da, ce functionalitati ar trebui sa aiba pentru a te convinge ca merita achizitia?

Baietii de la Creative Labs si-au propus sa raspunda prin Creative Chrono: ceas desteptator cu display LED, alarma, radio FM, boxa BT portabila, handsfree si nu in ultimul rand player mp3 (cu ajutorul unui microSD sau boxa externa).

Astfel, in ultimele saptamani muzica de la birou a fost asigurata de Creative Chrono. Iar dupa cateva ture bune de rock, rap, pop si EDM, pot spune ca sunetul este mai bun decat cel al majoritatii speakerelor integrate in laptopuri sau peste orice boxa de 100 lei. Cu siguranta nu inlocuieste un sistem audio complet, dar nici nu este acesta scopul sau. Volumul boxei se poate controla atat din butoanele fizice de pe aceasta, cat si cu ajutorul device-ul la care este conectata prin BT. Un minus de mentionat este faptul ca boxa din Creative Chrono este mono.

Displayul ceasului este foarte clar, iar luminozitatea se poate regla in intensitate, avand si optiune de off.  In plus, Chrono este splash-proof, ceea ce il face util in baie, bucatarie sau in outdoor. Am testat si alarama (de aceasta data acasa) iar Ceriza atesta ca este suficient de tare pentru a o trezi chiar si pe ea.


De mentionat ca pentru Chrono, cei de la Creative Labs au scos o aplicatie ce functioneaza atat ca mp3 player, dar si pentru controlul boxei. Se poate schimba sursa, adica player, tuner fm, BT speaker sau aplificator pentru jack-in.

 

 

 

 

 

 

Cu un pret de aproximativ 210 lei, Creative Chrono sigur o sa isi gaseasca loc in casele moderne ale romanilor, design-ul minimalist integrandu-l perfect in orice camera.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.