Review: Creative Chrono

de | 21 feb. 2018 | Blog, Bucuresti, Review

Prin anii ’90 exista moda ceasurilor electronice multifunctionale. Erau nelipsite din casele romanilor, precum margarina pe paine si musamaua pe masa din bucatarie. Pe atunci nu vorbeam despre calitate, ci despre rezistenta si recunosc, un astfel de ceas inca se mai gaseste in bucataria bunicii mele.

Cu trecerea timpului insa, cerintele pietei au devenit mai sofisticate, iar ceasurile cu radio au facut loc altor aparate. Si atunci intrebarea mea este: in 2018, isi mai gaseste loc in casele romanilor un ceas electronic? Si daca da, ce functionalitati ar trebui sa aiba pentru a te convinge ca merita achizitia?

Baietii de la Creative Labs si-au propus sa raspunda prin Creative Chrono: ceas desteptator cu display LED, alarma, radio FM, boxa BT portabila, handsfree si nu in ultimul rand player mp3 (cu ajutorul unui microSD sau boxa externa).

Astfel, in ultimele saptamani muzica de la birou a fost asigurata de Creative Chrono. Iar dupa cateva ture bune de rock, rap, pop si EDM, pot spune ca sunetul este mai bun decat cel al majoritatii speakerelor integrate in laptopuri sau peste orice boxa de 100 lei. Cu siguranta nu inlocuieste un sistem audio complet, dar nici nu este acesta scopul sau. Volumul boxei se poate controla atat din butoanele fizice de pe aceasta, cat si cu ajutorul device-ul la care este conectata prin BT. Un minus de mentionat este faptul ca boxa din Creative Chrono este mono.

Displayul ceasului este foarte clar, iar luminozitatea se poate regla in intensitate, avand si optiune de off.  In plus, Chrono este splash-proof, ceea ce il face util in baie, bucatarie sau in outdoor. Am testat si alarama (de aceasta data acasa) iar Ceriza atesta ca este suficient de tare pentru a o trezi chiar si pe ea.


De mentionat ca pentru Chrono, cei de la Creative Labs au scos o aplicatie ce functioneaza atat ca mp3 player, dar si pentru controlul boxei. Se poate schimba sursa, adica player, tuner fm, BT speaker sau aplificator pentru jack-in.

 

 

 

 

 

 

Cu un pret de aproximativ 210 lei, Creative Chrono sigur o sa isi gaseasca loc in casele moderne ale romanilor, design-ul minimalist integrandu-l perfect in orice camera.

Alte articole:

Comic Con 2023

Comic Con 2023

Nu putea sa ratam editia 2023 de Comic Con. Asa ca am dat si noi o fuga sa vedem ce mai este expus, in materie de pc-uri, manga, comics, si ince mai important, cosplay. Me like it! [gallery type='flickr' view='photosets' photoset_id='72177720308436148'...

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Comic Con 2022

Comic Con 2022

Editia 2022 pentru East European Comic Con a avut loc weekendul ce tocmai a trecut, iar noi cum suntem mai geekis de fel, n-au putut rata acest eveniment. Si sincer ne bucuram ca am participa pentru ca a fost incredibil de multa lume si asta e de bine, incredibil de...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.