Review: Creative Chrono

de | 21 feb. 2018 | Blog, Bucuresti, Review

Prin anii ’90 exista moda ceasurilor electronice multifunctionale. Erau nelipsite din casele romanilor, precum margarina pe paine si musamaua pe masa din bucatarie. Pe atunci nu vorbeam despre calitate, ci despre rezistenta si recunosc, un astfel de ceas inca se mai gaseste in bucataria bunicii mele.

Cu trecerea timpului insa, cerintele pietei au devenit mai sofisticate, iar ceasurile cu radio au facut loc altor aparate. Si atunci intrebarea mea este: in 2018, isi mai gaseste loc in casele romanilor un ceas electronic? Si daca da, ce functionalitati ar trebui sa aiba pentru a te convinge ca merita achizitia?

Baietii de la Creative Labs si-au propus sa raspunda prin Creative Chrono: ceas desteptator cu display LED, alarma, radio FM, boxa BT portabila, handsfree si nu in ultimul rand player mp3 (cu ajutorul unui microSD sau boxa externa).

Astfel, in ultimele saptamani muzica de la birou a fost asigurata de Creative Chrono. Iar dupa cateva ture bune de rock, rap, pop si EDM, pot spune ca sunetul este mai bun decat cel al majoritatii speakerelor integrate in laptopuri sau peste orice boxa de 100 lei. Cu siguranta nu inlocuieste un sistem audio complet, dar nici nu este acesta scopul sau. Volumul boxei se poate controla atat din butoanele fizice de pe aceasta, cat si cu ajutorul device-ul la care este conectata prin BT. Un minus de mentionat este faptul ca boxa din Creative Chrono este mono.

Displayul ceasului este foarte clar, iar luminozitatea se poate regla in intensitate, avand si optiune de off.  In plus, Chrono este splash-proof, ceea ce il face util in baie, bucatarie sau in outdoor. Am testat si alarama (de aceasta data acasa) iar Ceriza atesta ca este suficient de tare pentru a o trezi chiar si pe ea.


De mentionat ca pentru Chrono, cei de la Creative Labs au scos o aplicatie ce functioneaza atat ca mp3 player, dar si pentru controlul boxei. Se poate schimba sursa, adica player, tuner fm, BT speaker sau aplificator pentru jack-in.

 

 

 

 

 

 

Cu un pret de aproximativ 210 lei, Creative Chrono sigur o sa isi gaseasca loc in casele moderne ale romanilor, design-ul minimalist integrandu-l perfect in orice camera.

Alte articole:

Pe unde mergem vara asta

Pe unde mergem vara asta

Ca tot se aproprie vara cu pasi rapizi am decis sa va facem o mica lista pe unde vom ajunge noi. Practic ce va face echipa Mahmur.info vara lui 2024. Pai sa incepem cu primul eveniment mare la care ajungem, iar acesta este concertul Megadeth de la Romexpo de pe 10...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.