Apropierea lunii septembrie intodeauna ma face sa ma gandesc la scoala. Si mai ales le cumparaturile facute cu cateva zile inainte, prin care ma alegeam mai mereu cu un rucsac nou. Asa ca m-am hotarat sa alung nostalgia testand rucsacul T’nB URBAN MOOV. Hai sa vedem cui i se potriveste, cat de rezistent este si daca face fata drumurilor dese prin Bucuresti.


Indiferent daca esti la liceu, facultate sau in drumul spre job, T’nB URBAN MOOV promite sa faca fata oricarui anotimp, fiind rezistent la apa si ninsoare. Iar prin sistemul de inchidere roll-top („gura” rucsacului se ruleaza) garanteaza sa iti pastreze laptopul si orice alta aparatura uscata si safe. Personal am transportat cu el laptopul si camera, special sa nu am surprize in caz ca se schimba vremea. Materialul din care este facut pare foarte rezistent, iar baretele late distribuie bine greutate pe umar, chiar daca il porti o perioada mai lunga.

Rucsacul este dotat cu suficiente compartimente asa ca daca vrei sa transporti si chei si telefon si tableta si laptop, le poti pune separat si nu se vor zgaria. In poza de mai jos se poate observa cat de usor intra un Macbook de 15 inch in acest rucsac.

Pentru cei ce merg cu bicicleta e bine de stiut ca in partea de jos rucsacul este dotat cu un buzuar special ce contine o plasa cu care se poate prinde casca de bicicleta (sau aproape orice altceva).

Per total, rucsacul T’nB URBAN MOOV face fata drumurilor zilnice cu usurinta, iar dupa mai bine de o luna de purtare, cusaturile si imbinarile nu dadeau deloc semne de uzura. Ca si design, e posibil sa iti doresti sa il personalizezi putin (eu ma gandeam la niste stickere), dar poti sa il lasi si asa (mai ales daca drumul tau zilnic este spre Pipera).

Acest rucsac se poate achizitiona de la Emag.ro, iar pretul lui este de 199 lei.