Review: Sound Blaster FRee

de | 15 dec. 2017 | Blog, HiTech, Review

Mica si usoara, cu o baterie care tine peste 8 ore si cu un sunet destul de clar si puternic chiar si atunci cand volumul este la maxim – pe scurt despre Sound Blaster FRee.

De mai bine de o luna tot folosesc Sound Blaster FRee ca sistem audio conectat la TV. Asta in mare parte din timp, pentru ca boxa permite conectarea la un PC prin mufa USB si functioneaza ca placa de sunet pe USB. De asemenea sunetul este mult peste cel de la TV. Iar faptul ca aceasta boxa stie „360-degree sound all around” este un mare bonus. Dar de precizat ca Sound Blaster FRee are 2 difuzoare frontale si unul din spate, pentru bass.
Din punct de vedere al calitatii sunetului aceasta boxa sta bine, adica pe o scara de la 1 la 10, eu i-as da nota 7. Dar din punct de vedere al volumul, sta foarte bine, 9 din 10 ca si putere pentru cat de mica este.

Aceasta mica boxa este rezistenta la stropi si umezeala, asa ca daca vrei s-o iei cu tine pe strada, pe bicicleta, in parc, nu vei sta cu stres ca se poate strica de la o mica ploaie.
Mufa de alimentare sau conectare la PC, mufa Jack si slotul pentru card microSD se afla sub o protectie de cauciuc.
Butoanele pentru control play/stop, next, loop, mic on/off se afla tot in spatele boxei. De asemenea tot pe spate se afla si un buton pentru „Loud” care amplifica putin sunetul, asta in caz ca volumul maxim nu este suficient.
Deasupra sau in lateral, depinde cu privesti boxa, se afla butoanele pentru volun, conectare la BT si Power on/off. De la butonul de conectare la BT se poate raspunde la telefon, transformant boxa intr-un handsfree.

Pentru pretul ei (aproximativ 260 lei) boxa portabila Sound Blaster FRee este o optiune foarte buna, atat pentru folosirea indoor cat si outdoor. (cam 260 lei)

Alte articole:

ARTmania 2023

ARTmania 2023

Am ajuns si la cea de-a XVI-a editie a festivalului ARTmania, unde am dat din pleata alaturi de Porcupine Tree, Emperor si Vulture Industries si am savurat 3 zile rock adevarat memorabile. Si de aceasta data Sibiul a gazduit un adevarat maraton de evenimente muzicale...

Amon Amarth la Arenele Romane in 2023

Amon Amarth la Arenele Romane in 2023

Cei de la Amon Amarth au urcat pe scena de la Arenele Romane. In deschidere au fost cei de la Bleed From Within. Si binenteles ca noi nu puteam rata un asemenea concert, asa ca l-am trimis pe colegul nostru Gheorghe Paraschiv sa imortalizeze "pe pelicula" acest...

Comeback Kid & W3 4R3 NUM83R5 – Quantic 20.06 | Galeria Foto

Comeback Kid & W3 4R3 NUM83R5 – Quantic 20.06 | Galeria Foto

Seara trecută a fost una de neuitat la concertul Comeback Kid în Club Quantic. De la început până la sfârșit, atmosfera a fost electrică, cu fani entuziasmați și cu o trupă care a arătat că încă mai stăpânește cu măiestrie scena. A fost o agitație maximă, publicul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.