Review: Sound Blaster FRee

de | 15 dec. 2017 | Blog, HiTech, Review

Mica si usoara, cu o baterie care tine peste 8 ore si cu un sunet destul de clar si puternic chiar si atunci cand volumul este la maxim – pe scurt despre Sound Blaster FRee.

De mai bine de o luna tot folosesc Sound Blaster FRee ca sistem audio conectat la TV. Asta in mare parte din timp, pentru ca boxa permite conectarea la un PC prin mufa USB si functioneaza ca placa de sunet pe USB. De asemenea sunetul este mult peste cel de la TV. Iar faptul ca aceasta boxa stie „360-degree sound all around” este un mare bonus. Dar de precizat ca Sound Blaster FRee are 2 difuzoare frontale si unul din spate, pentru bass.
Din punct de vedere al calitatii sunetului aceasta boxa sta bine, adica pe o scara de la 1 la 10, eu i-as da nota 7. Dar din punct de vedere al volumul, sta foarte bine, 9 din 10 ca si putere pentru cat de mica este.

Aceasta mica boxa este rezistenta la stropi si umezeala, asa ca daca vrei s-o iei cu tine pe strada, pe bicicleta, in parc, nu vei sta cu stres ca se poate strica de la o mica ploaie.
Mufa de alimentare sau conectare la PC, mufa Jack si slotul pentru card microSD se afla sub o protectie de cauciuc.
Butoanele pentru control play/stop, next, loop, mic on/off se afla tot in spatele boxei. De asemenea tot pe spate se afla si un buton pentru „Loud” care amplifica putin sunetul, asta in caz ca volumul maxim nu este suficient.
Deasupra sau in lateral, depinde cu privesti boxa, se afla butoanele pentru volun, conectare la BT si Power on/off. De la butonul de conectare la BT se poate raspunde la telefon, transformant boxa intr-un handsfree.

Pentru pretul ei (aproximativ 260 lei) boxa portabila Sound Blaster FRee este o optiune foarte buna, atat pentru folosirea indoor cat si outdoor. (cam 260 lei)

Alte articole:

MORCHEEBA  & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

MORCHEEBA & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

Am avut onorea sa ascult si sa fotografiez pentru a 3 oara, trupa Morcheeba. M-am bucurat foarte tare cand i-am vazut pe baietii de la GOLAN cantand in deschiderea trupei. A fost un show minunat, cu multa lume si vibe-urile specifice trupei Morcheeba. Galeria Foto:...

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

București, 21 iunie 2022 – Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la București, laArenele Române. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZMEETS YARDIE FLO. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.