Rocanotherworld dezvăluie cea de-a treia serie de artiști pentru ediția #8

de | 6 iun. 2023 | Festival

Rocanotherworld 2023 festival de explorare a muzicii, artei, ideilor și oamenilor, organizat la Iași de către Asociația Industrii Creative și Showberry, în memoria lui Ioan Dan Niculescu, a anunțat cea de-a treia serie de artiști care vor face parte din cea de-a opta ediție a festivalului. Șapte trupe și trei DJ vor încânta publicul în cadrul Rocanotherworld 2023: Subcarpați, The Mono Jacks, byron, Grimus, HVNDS, Ottis Coeur, Coven Clash, Ufe, Bully și K-lu se vor alătura lineup-ului festivalului care va avea loc la Iași în perioada 22-25 iunie 2023.

Primele trupe anunțate deja pentru acest festival includ nume precum Madrugada, Warhaus, Moonlight Breakfast, Orkid, We Singing Colors, Mihai Popoviciu, Luna Amară, Basska, Zimbru, Afgo, Lemon și Rana.

Festivalul este descris de organizatori ca reprezentand o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o expresie a unui mod de a fi – curios, diferit și dedicat celorlalți.

Biletele și abonamentele sunt disponibile pentru achiziționare online. Elevii și studenții beneficiază de o reducere de 50% din prețul abonamentelor, iar copiii cu vârsta de până la 12 ani pot obține bilete gratuite, valabile doar însoțiți de un adult care achiziționează un bilet.

Rocanotherworld își dorește să fie un festival inclusiv și accesibil, încurajând participarea tuturor categoriilor de public. Biletele gratuite destinate persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor acestora pot fi obținute prin completarea unui formular disponibil pe website-ul www.rocanotherworld.com, în secțiunea FAQ / Bilete.

Alte articole:

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Inceput de weekend sau ziua 3 de Rockstadt Extreme Fest 2023 nu putea sa nu fie cu scena Andrei Calmuc Stage, iar aici i-am vazut cei de la Infest, Allochiria si Lost in Kiev. Apoi m-am mutat la Adrian Rugina Stage pentru Midnight, dupa care am trecut Brasov Stage...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.