Rocanotherworld dezvăluie cea de-a treia serie de artiști pentru ediția #8

de | 6 iun. 2023 | Festival

Rocanotherworld 2023 festival de explorare a muzicii, artei, ideilor și oamenilor, organizat la Iași de către Asociația Industrii Creative și Showberry, în memoria lui Ioan Dan Niculescu, a anunțat cea de-a treia serie de artiști care vor face parte din cea de-a opta ediție a festivalului. Șapte trupe și trei DJ vor încânta publicul în cadrul Rocanotherworld 2023: Subcarpați, The Mono Jacks, byron, Grimus, HVNDS, Ottis Coeur, Coven Clash, Ufe, Bully și K-lu se vor alătura lineup-ului festivalului care va avea loc la Iași în perioada 22-25 iunie 2023.

Primele trupe anunțate deja pentru acest festival includ nume precum Madrugada, Warhaus, Moonlight Breakfast, Orkid, We Singing Colors, Mihai Popoviciu, Luna Amară, Basska, Zimbru, Afgo, Lemon și Rana.

Festivalul este descris de organizatori ca reprezentand o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o expresie a unui mod de a fi – curios, diferit și dedicat celorlalți.

Biletele și abonamentele sunt disponibile pentru achiziționare online. Elevii și studenții beneficiază de o reducere de 50% din prețul abonamentelor, iar copiii cu vârsta de până la 12 ani pot obține bilete gratuite, valabile doar însoțiți de un adult care achiziționează un bilet.

Rocanotherworld își dorește să fie un festival inclusiv și accesibil, încurajând participarea tuturor categoriilor de public. Biletele gratuite destinate persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor acestora pot fi obținute prin completarea unui formular disponibil pe website-ul www.rocanotherworld.com, în secțiunea FAQ / Bilete.

Alte articole:

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit „Queen of Festivals”, care promite să fie cea mai "hot" ediție de până acum. Între 4 și 7 iulie 2024, plaja din Constanța va deveni locul unde peste 150 de artiști...

Noutăți despre Electric Castle 2024

Noutăți despre Electric Castle 2024

Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, ajunge la a zecea ediție, celebrând un deceniu de experiențe unice și amintiri de neuitat. Din echipa mahmură, eu sunt singurul membru care a ajuns la toate edițiile, așa că ma consider persoana perfectă...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.