Sibiul se pregateste pentru East European Music Conference 2019

de | 24 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

In perioada 25 – 27 iulie are loc cea de-a treia editie a East European Music Conference and Showcase Festival (EEMC), prima conferinta internationala din Romania dedicata celor care activeaza in industria muzicala: artistii, managerii, producatorii si operatorii culturali.

Evenimentul gazduieste conferinte, semnarii, ateliere, precum si concertele unor trupe romanesti precum Am fost la munte si mi-a placut, Maru, Gramofone sau Coma. Conferinta se desfasoara in Piata Mica a orasului Sibiu, Casa Hermes/ Muzeul ASTRA si Galeria Habitus oferind spatiile lor pentru networking, ateliere si interviuri.

Pentru a participa la EEMC 2019 te poti inregistra online, in limita locurilor, prin trimiterea unul email la adresa guest@eemusic.ro sau prin prezenta directa la Info Desk-ul din interiorul Galeriei Habitus din Piata Mica, joi (25 iulie 2019), in intervalul orar 19:00 – 22:30.

Conferinta de la Sibiu este organizata in colaborare cu AROC – Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale, care-i are ca membri fondatori pe cei mai importanti promoteri din Romania, precum: Emagic, Electric Castle, Summer Well, ARTmania sau Untold, printre altii. EEMC este un proiect sustinut de Kaufland Romania.

In aceeasi perioada, in Piata Mare a orasului Sibiu are loc si ARTmania Festival, unde anul acesta ii puteti asculta pe Dream Theater (SUA), Opeth (Suedia), Architects (UK), Madrugada (Norvegia), Alcest (Franta), Wardruna (Norvegia), Fjørt (Germania) si Möbius (Slovacia).

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.