Sibiul se pregateste pentru East European Music Conference 2019

de | 24 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

In perioada 25 – 27 iulie are loc cea de-a treia editie a East European Music Conference and Showcase Festival (EEMC), prima conferinta internationala din Romania dedicata celor care activeaza in industria muzicala: artistii, managerii, producatorii si operatorii culturali.

Evenimentul gazduieste conferinte, semnarii, ateliere, precum si concertele unor trupe romanesti precum Am fost la munte si mi-a placut, Maru, Gramofone sau Coma. Conferinta se desfasoara in Piata Mica a orasului Sibiu, Casa Hermes/ Muzeul ASTRA si Galeria Habitus oferind spatiile lor pentru networking, ateliere si interviuri.

Pentru a participa la EEMC 2019 te poti inregistra online, in limita locurilor, prin trimiterea unul email la adresa guest@eemusic.ro sau prin prezenta directa la Info Desk-ul din interiorul Galeriei Habitus din Piata Mica, joi (25 iulie 2019), in intervalul orar 19:00 – 22:30.

Conferinta de la Sibiu este organizata in colaborare cu AROC – Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale, care-i are ca membri fondatori pe cei mai importanti promoteri din Romania, precum: Emagic, Electric Castle, Summer Well, ARTmania sau Untold, printre altii. EEMC este un proiect sustinut de Kaufland Romania.

In aceeasi perioada, in Piata Mare a orasului Sibiu are loc si ARTmania Festival, unde anul acesta ii puteti asculta pe Dream Theater (SUA), Opeth (Suedia), Architects (UK), Madrugada (Norvegia), Alcest (Franta), Wardruna (Norvegia), Fjørt (Germania) si Möbius (Slovacia).

Alte articole:

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.