Sibiul se pregateste pentru East European Music Conference 2019

de | 24 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

In perioada 25 – 27 iulie are loc cea de-a treia editie a East European Music Conference and Showcase Festival (EEMC), prima conferinta internationala din Romania dedicata celor care activeaza in industria muzicala: artistii, managerii, producatorii si operatorii culturali.

Evenimentul gazduieste conferinte, semnarii, ateliere, precum si concertele unor trupe romanesti precum Am fost la munte si mi-a placut, Maru, Gramofone sau Coma. Conferinta se desfasoara in Piata Mica a orasului Sibiu, Casa Hermes/ Muzeul ASTRA si Galeria Habitus oferind spatiile lor pentru networking, ateliere si interviuri.

Pentru a participa la EEMC 2019 te poti inregistra online, in limita locurilor, prin trimiterea unul email la adresa guest@eemusic.ro sau prin prezenta directa la Info Desk-ul din interiorul Galeriei Habitus din Piata Mica, joi (25 iulie 2019), in intervalul orar 19:00 – 22:30.

Conferinta de la Sibiu este organizata in colaborare cu AROC – Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale, care-i are ca membri fondatori pe cei mai importanti promoteri din Romania, precum: Emagic, Electric Castle, Summer Well, ARTmania sau Untold, printre altii. EEMC este un proiect sustinut de Kaufland Romania.

In aceeasi perioada, in Piata Mare a orasului Sibiu are loc si ARTmania Festival, unde anul acesta ii puteti asculta pe Dream Theater (SUA), Opeth (Suedia), Architects (UK), Madrugada (Norvegia), Alcest (Franta), Wardruna (Norvegia), Fjørt (Germania) si Möbius (Slovacia).

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.