Steve Jobs

de | 15 dec. 2015 | Blog, Review

Saptamana aceasta am avut ocazia ca vad avampremiera filmului Steve Jobs. Si va anunt de pe acum ca acest articol nu contine spoilere.

Spre deosebire de alte filme legate de Jobs, acesta nu se focuseaza pe invetiile lui sau pe cat de inovator a fost cu Apple. Pune mai mult accent pe el ca persoana, pune accent pe latura lui umana. Pe relatia lui cu familia, cu pretenii si cu cei care lucrau cu el.
Cand am citit primele stiri despre acest film mi s-a parut foarte bizara alecerea lui Michael Fassbender pentru rolul lui Jobs, dar acum dupa vizionare pot spune ca a fost una potrivita.
Desi la lansarea filmului in state acesta nu a fost foarte apreciat, eu personal am fost placut impresionat.

Va las pe voi sa decideti daca filmul lui Danny Boyle se va ridica la nivelul productiilor sale anterioare.

Multumesc Ro Image pentru vizionare.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.