Summer Well Festival 2017 – ziua 1

de | 16 aug. 2017 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

Anul aceste am ratat deshiderea Summer Well de vineri (am auzit ca a fost chiar bine, lume multa, orchestra faina) si am mers de sambata.
Ajuns la a saptea editie se vede ca festivalul creste si creste frumos. Cu un public mai numeros ca oricand, anul acesta am avut parte de un line up bogat si mult asteptat.
Pe langa trupele de la main stage, am intalnit in festival o lama si un ponei, un cort Orange plin de activitati (pedalat caritabil, charging station, gif photo booth, concursuri muzicale), am invatat cum mixeaza un Dj, am ratat din pacate balonul cu aer cald, tiroliana si open air cinema.

In prima zi, muzical vorbind, am ascultat Honne care au sunat foarte bine live, mai energici decat ma asteptat si ma bucur ca au revenit, dupa ce anul trecut au ratat festivalul.
Dupa ei, pe scena au urcat cei de la The Kills, mult asteptati de public, care au facut lumea sa danseze pe ritmurile lor indie rock.
Metronomy au urcat apoi pe scena si pot sa zic ca, nemaiauzind trupa pana acum, am ramas placut surprinsa de ritmul lor, de energia pe care au adus-o si de cat de apreciati au fost de public.
Interpol au incheiat seara pe scena mare, baietii au adus cu ei un show complet, s-a vazut ca trupa a evoluat de la prima editie Summer Well la care a concertat, ultimul lor album fiind, potrivit criticilor, poate cel mai bun al trupei. Si asta s-a vazut si in concertul de sambata!

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

Venit pe mail: "Pregătește-te pentru un eveniment unic, care îți va aprinde cu siguranță pasiunea pentru sound design si muzica electronica. Vino alături de noi la "Bucharest Modular Meet 2023" pe 28 octombrie la DJ Superstore pentru o zi de explorare in universul...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.