Summer Well Festival 2017 – ziua 1

de | 16 aug. 2017 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

Anul aceste am ratat deshiderea Summer Well de vineri (am auzit ca a fost chiar bine, lume multa, orchestra faina) si am mers de sambata.
Ajuns la a saptea editie se vede ca festivalul creste si creste frumos. Cu un public mai numeros ca oricand, anul acesta am avut parte de un line up bogat si mult asteptat.
Pe langa trupele de la main stage, am intalnit in festival o lama si un ponei, un cort Orange plin de activitati (pedalat caritabil, charging station, gif photo booth, concursuri muzicale), am invatat cum mixeaza un Dj, am ratat din pacate balonul cu aer cald, tiroliana si open air cinema.

In prima zi, muzical vorbind, am ascultat Honne care au sunat foarte bine live, mai energici decat ma asteptat si ma bucur ca au revenit, dupa ce anul trecut au ratat festivalul.
Dupa ei, pe scena au urcat cei de la The Kills, mult asteptati de public, care au facut lumea sa danseze pe ritmurile lor indie rock.
Metronomy au urcat apoi pe scena si pot sa zic ca, nemaiauzind trupa pana acum, am ramas placut surprinsa de ritmul lor, de energia pe care au adus-o si de cat de apreciati au fost de public.
Interpol au incheiat seara pe scena mare, baietii au adus cu ei un show complet, s-a vazut ca trupa a evoluat de la prima editie Summer Well la care a concertat, ultimul lor album fiind, potrivit criticilor, poate cel mai bun al trupei. Si asta s-a vazut si in concertul de sambata!

Alte articole:

Ce facem in vara lui 2022

Ce facem in vara lui 2022

  Pai este simplu, incepem asa usor sa ne reluam activitatea. Dupa aproape 2 ani de amorteala completa este cazul sa ne trezim si sa sa reincepem sa mergem pe acolo pe unde se canta sau pe unde se distreaza lumea sau pe unde credem noi ca este voie buna si ne vom...

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.