Summer Well Festival 2017 – ziua 1

de | 16 aug. 2017 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

Anul aceste am ratat deshiderea Summer Well de vineri (am auzit ca a fost chiar bine, lume multa, orchestra faina) si am mers de sambata.
Ajuns la a saptea editie se vede ca festivalul creste si creste frumos. Cu un public mai numeros ca oricand, anul acesta am avut parte de un line up bogat si mult asteptat.
Pe langa trupele de la main stage, am intalnit in festival o lama si un ponei, un cort Orange plin de activitati (pedalat caritabil, charging station, gif photo booth, concursuri muzicale), am invatat cum mixeaza un Dj, am ratat din pacate balonul cu aer cald, tiroliana si open air cinema.

In prima zi, muzical vorbind, am ascultat Honne care au sunat foarte bine live, mai energici decat ma asteptat si ma bucur ca au revenit, dupa ce anul trecut au ratat festivalul.
Dupa ei, pe scena au urcat cei de la The Kills, mult asteptati de public, care au facut lumea sa danseze pe ritmurile lor indie rock.
Metronomy au urcat apoi pe scena si pot sa zic ca, nemaiauzind trupa pana acum, am ramas placut surprinsa de ritmul lor, de energia pe care au adus-o si de cat de apreciati au fost de public.
Interpol au incheiat seara pe scena mare, baietii au adus cu ei un show complet, s-a vazut ca trupa a evoluat de la prima editie Summer Well la care a concertat, ultimul lor album fiind, potrivit criticilor, poate cel mai bun al trupei. Si asta s-a vazut si in concertul de sambata!

Alte articole:

Comic Con 2023

Comic Con 2023

Nu putea sa ratam editia 2023 de Comic Con. Asa ca am dat si noi o fuga sa vedem ce mai este expus, in materie de pc-uri, manga, comics, si ince mai important, cosplay. Me like it! [gallery type='flickr' view='photosets' photoset_id='72177720308436148'...

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.