Summer Well Festival 2017 – ziua 2

de | 16 aug. 2017 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

A doua zi de Summer Well a venit ca o surpriza placuta, cumva festivalul parca s-a asezat mai bine, iar line up-ul a fost mai puternic decat in prima zi, subiectiv vorbind cel putin.
Dupa o alta tura pe domeniul Stirbei (am descoperit inghetata de coliva! da, suna dubios dar va asigur ca gustul este bun) ne-am asezat in stanga scenei, in fata, de unde am parasit locul doar pentru urgente. Pentru ca toti artistii ne-au facut sa vrem sa ii vedem live.

Seara a inceput cu Nothing but Thieves, surprinzatori, energici, asteptati si savurati de public chiar si in ciuda ploii care si-a facut aparitia in timpul concertului lor.
A urmat apoi o Birdy timida, desculta, care a captivat lumea adunata in numar mare prin vocea pe care o are, dar si prin alegerea setlistului (People are People, Skinny Love si Wings au fost unele dintre cele mai apreciate), in mare parte la pian, dar si la chitara, Birdy a facut un concert bun!
Glass Animals au fost, pentru mine cel putin, surpriza festivalului. Prezenta numeroasa feminina inghesuita in fata scenei, numarul mare de ananasi si publicul a fost cel mai numeros ne-au indicat ca lumea ii astepta tare mult. Si am inteles de ce dupa. Energia lor, ritmurile catchy (inca ma trezesc fredonand „pineapples are in my head”), faptul ca au cantat de pe boxe, de langa gardul din fata scenei si chiar din public (spre oroarea BGSului) ne-au aratat de ce nu trebuie ratat un concert live de-al lor.
Insa duminica s-a incheiat perfect cu cei de la Editors in forma mare, cu un Tom Smith care a dat tot, a cantat si a dansat cu pasiune, a reusit sa creeze o conexiune incredibila cu publicul, care ar fi acelasi concert grozav si fara artificiile si flacarile de care am avut parte, a fost, pentru mine, cel mai bun concert al festivalului! Un concert pentru care cuvintele sunt de prisos, unde cred ca pozele si filmuletele facute nu pot captura energia simtita si concertul de care am avut parte, pe ideea you should have been there!
Dupa editia asta de Summer Well si cu stacheta ridicata, sper la lucruri mari si frumoase si pentru la anul! 🙂

Alte articole:

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.