A doua zi de Summer Well a venit ca o surpriza placuta, cumva festivalul parca s-a asezat mai bine, iar line up-ul a fost mai puternic decat in prima zi, subiectiv vorbind cel putin.
Dupa o alta tura pe domeniul Stirbei (am descoperit inghetata de coliva! da, suna dubios dar va asigur ca gustul este bun) ne-am asezat in stanga scenei, in fata, de unde am parasit locul doar pentru urgente. Pentru ca toti artistii ne-au facut sa vrem sa ii vedem live.

Seara a inceput cu Nothing but Thieves, surprinzatori, energici, asteptati si savurati de public chiar si in ciuda ploii care si-a facut aparitia in timpul concertului lor.
A urmat apoi o Birdy timida, desculta, care a captivat lumea adunata in numar mare prin vocea pe care o are, dar si prin alegerea setlistului (People are People, Skinny Love si Wings au fost unele dintre cele mai apreciate), in mare parte la pian, dar si la chitara, Birdy a facut un concert bun!
Glass Animals au fost, pentru mine cel putin, surpriza festivalului. Prezenta numeroasa feminina inghesuita in fata scenei, numarul mare de ananasi si publicul a fost cel mai numeros ne-au indicat ca lumea ii astepta tare mult. Si am inteles de ce dupa. Energia lor, ritmurile catchy (inca ma trezesc fredonand „pineapples are in my head”), faptul ca au cantat de pe boxe, de langa gardul din fata scenei si chiar din public (spre oroarea BGSului) ne-au aratat de ce nu trebuie ratat un concert live de-al lor.
Insa duminica s-a incheiat perfect cu cei de la Editors in forma mare, cu un Tom Smith care a dat tot, a cantat si a dansat cu pasiune, a reusit sa creeze o conexiune incredibila cu publicul, care ar fi acelasi concert grozav si fara artificiile si flacarile de care am avut parte, a fost, pentru mine, cel mai bun concert al festivalului! Un concert pentru care cuvintele sunt de prisos, unde cred ca pozele si filmuletele facute nu pot captura energia simtita si concertul de care am avut parte, pe ideea you should have been there!
Dupa editia asta de Summer Well si cu stacheta ridicata, sper la lucruri mari si frumoase si pentru la anul! ­čÖé