Sziget Festival 2016 – Day 0

de | 12 aug. 2016 | Blog, Concert, Festival

A doua zi de concerte a Sziget Festival 2016, ziua 0 si singura zi sold out, a inceput devreme la Europe Stage cu Gray Matters, trupa romaneasca ce a castigat Sziget Talent Romania.
Jake Bugg este primul headliner de pe main stage pe care l-am vazut, iar seara a continuat cu la cortul A38, cei de la Parov Stelar la scena principala si Naughty Boy in cortul A38. Seara s-a incheiat cu Rihanna, care a avut no photo rule asa ca nu am putut surprinde photo/video concertul.
Cel mai bun concert al serii din punct de vedere muzical, al publicului si atmosferei a fost Naughty Boy, urmat de cei de la Parov Stelar care ca la fiecare concert te fac sa dansezi si sa te distrezi, care are o voce buna si stie sa puna publicul in miscare. Rihanna a dat dovada ca are o voce buna live, iar dansatorii ei stiu sa faca spectacol, dar per total concertului i-a lipsit energia de la care ne-am fi asteptat de la un artist asa de mare si de promovat.

Redactor: Neuronu’Visator

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.