Sziget Festival 2016 – Day 0

de | 12 aug. 2016 | Blog, Concert, Festival

A doua zi de concerte a Sziget Festival 2016, ziua 0 si singura zi sold out, a inceput devreme la Europe Stage cu Gray Matters, trupa romaneasca ce a castigat Sziget Talent Romania.
Jake Bugg este primul headliner de pe main stage pe care l-am vazut, iar seara a continuat cu la cortul A38, cei de la Parov Stelar la scena principala si Naughty Boy in cortul A38. Seara s-a incheiat cu Rihanna, care a avut no photo rule asa ca nu am putut surprinde photo/video concertul.
Cel mai bun concert al serii din punct de vedere muzical, al publicului si atmosferei a fost Naughty Boy, urmat de cei de la Parov Stelar care ca la fiecare concert te fac sa dansezi si sa te distrezi, care are o voce buna si stie sa puna publicul in miscare. Rihanna a dat dovada ca are o voce buna live, iar dansatorii ei stiu sa faca spectacol, dar per total concertului i-a lipsit energia de la care ne-am fi asteptat de la un artist asa de mare si de promovat.

Redactor: Neuronu’Visator

Alte articole:

Ce facem in vara lui 2022

Ce facem in vara lui 2022

  Pai este simplu, incepem asa usor sa ne reluam activitatea. Dupa aproape 2 ani de amorteala completa este cazul sa ne trezim si sa sa reincepem sa mergem pe acolo pe unde se canta sau pe unde se distreaza lumea sau pe unde credem noi ca este voie buna si ne vom...

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.