Sziget Festival 2016 – Day 0

de | 12 aug. 2016 | Blog, Concert, Festival

A doua zi de concerte a Sziget Festival 2016, ziua 0 si singura zi sold out, a inceput devreme la Europe Stage cu Gray Matters, trupa romaneasca ce a castigat Sziget Talent Romania.
Jake Bugg este primul headliner de pe main stage pe care l-am vazut, iar seara a continuat cu la cortul A38, cei de la Parov Stelar la scena principala si Naughty Boy in cortul A38. Seara s-a incheiat cu Rihanna, care a avut no photo rule asa ca nu am putut surprinde photo/video concertul.
Cel mai bun concert al serii din punct de vedere muzical, al publicului si atmosferei a fost Naughty Boy, urmat de cei de la Parov Stelar care ca la fiecare concert te fac sa dansezi si sa te distrezi, care are o voce buna si stie sa puna publicul in miscare. Rihanna a dat dovada ca are o voce buna live, iar dansatorii ei stiu sa faca spectacol, dar per total concertului i-a lipsit energia de la care ne-am fi asteptat de la un artist asa de mare si de promovat.

Redactor: Neuronu’Visator

Alte articole:

Sirenia in Quantic Club

Sirenia in Quantic Club

2024 a inceput in forta pentru echipa Mahmur.info, iar Sirenia a fost primul concert dintro serie lunga. Pe scena clubului Quantic in deschidere au urcat cei de la Bendida. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto:...

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.