Miercurea trecuta am sarbatorit Ziua Copilului alaturi de Testoasele Ninja 2 (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows). La invitatia Ro Image 2000, ne-am adus aminte de copilarie si de eroii iubitori de pizza. Este filmul perfect pentru nostalgici, dar si pentru familiile cu copii.


Cele 4 testoase s-au reintors pentru a lupta impotriva lui Shredder, dar inamici mult mai puternici sunt la orizont. Asa ca Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael trebuie sa renunte la copilarie si adapostul anonimitatii, iar cu ajutorul jurnalistilor April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett) incearca sa salveze orasul de Krang (un monstru intergalactic cu un plan diabolic). Testoaselor li se alatura si Casey Jones (jucat de Stephen Amell), justitiarul cu masca de hochei. De partea raufacatorilor: Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (vedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly) – personaje clasice din povestea TMNT.

Daca ultimele filmele de actiune (Captain America sau X-men) din cinematografe au fost prea violente pentru tine, Testoasele Ninja 2 este o alegere cu siguranta mai buna si la fel de entertaining. Cei de la Nickelodeon Movies au avut grija ca filmul sa nu contina prea multa violenta, fara sa renunte la scenele de lupta care i-au consacrat pe cei 4 eroi din New York.

Stephen Amell (Arrow) a fost o surpriza chiar placuta, actorul conducand  actiunea, chiar daca din postura unui personaj secundar. In plus, zambetul lui permanent te face sa iti dai seama ca atunci cand un actor ajunge sa joace alaturi de „idolii sai din copilarie” filmul are toate sansele sa reuseasca.

 

In Romania ȚESTOASELE NINJA 2 este distribuit de Ro Image 2000 si a ajuns in cinematografe din 03.06.2016.