The Last Witch Hunter

de | 23 oct. 2015 | Blog, Filme, Review

Daca esti fan al genului action-fantasy, atunci luna aceasta nu trebuie sa ratezi Ultimul Vanator de vrajitoare: un film plin de actiune, avandu-i in rolurile principale pe: Vin Diesel, Elijah Wood, Michael Caine si Rose Leslie. Este un film destul de bun cu destul de multa actiune, un film ce merita vazut.

La invitatia celor de la Ro Image, am vazut in avampremiera filmul The Last Witch Hunter, sau Ultimul Vanator de vrajitoare asa cum a fost tradus la noi.

800 de ani au trecut de cand Kaulder (Vin Diesel) a reusit sa o infranga pe Regina Vrajitoare si de cand aceasta l-a blestemat cu nemurire.
De atunci, vrajitorii si vrajitoarele traiesc printre oameni, in pace, ascunzandu-si puterile sau folosindu-le pentru bine. Cei care nu respecta legile, ajung pe mana personajului principal si al ordinului bisericesc ce il ajuta.

Dar cand fortele intunericului ameninta sa dezlantuie din nou Moartea Neagra, Kaulder si aliatii sai trebuie sa o infrute din nou Regina Vrajitoare intr-o lupta pentru …. dreptul de a polua planeta?

Pentru a nu da prea multe spoliere, spun doar ca veti avea parte de multa actiune si efecte speciale. Este intr-un fel o combinatie de Highlander – Van Helsing – Blade. Si totusi sunt si cateva momente amuzante. Bonus: Vin Diesel (cu ceva par) arata foarte bine in rolul de viking.

Premiera filmului va avea loc pe 23 octombrie.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.