The Last Witch Hunter

de | 23 oct. 2015 | Blog, Filme, Review

Daca esti fan al genului action-fantasy, atunci luna aceasta nu trebuie sa ratezi Ultimul Vanator de vrajitoare: un film plin de actiune, avandu-i in rolurile principale pe: Vin Diesel, Elijah Wood, Michael Caine si Rose Leslie. Este un film destul de bun cu destul de multa actiune, un film ce merita vazut.

La invitatia celor de la Ro Image, am vazut in avampremiera filmul The Last Witch Hunter, sau Ultimul Vanator de vrajitoare asa cum a fost tradus la noi.

800 de ani au trecut de cand Kaulder (Vin Diesel) a reusit sa o infranga pe Regina Vrajitoare si de cand aceasta l-a blestemat cu nemurire.
De atunci, vrajitorii si vrajitoarele traiesc printre oameni, in pace, ascunzandu-si puterile sau folosindu-le pentru bine. Cei care nu respecta legile, ajung pe mana personajului principal si al ordinului bisericesc ce il ajuta.

Dar cand fortele intunericului ameninta sa dezlantuie din nou Moartea Neagra, Kaulder si aliatii sai trebuie sa o infrute din nou Regina Vrajitoare intr-o lupta pentru …. dreptul de a polua planeta?

Pentru a nu da prea multe spoliere, spun doar ca veti avea parte de multa actiune si efecte speciale. Este intr-un fel o combinatie de Highlander – Van Helsing – Blade. Si totusi sunt si cateva momente amuzante. Bonus: Vin Diesel (cu ceva par) arata foarte bine in rolul de viking.

Premiera filmului va avea loc pe 23 octombrie.

Alte articole:

Pe unde mergem vara asta

Pe unde mergem vara asta

Ca tot se aproprie vara cu pasi rapizi am decis sa va facem o mica lista pe unde vom ajunge noi. Practic ce va face echipa Mahmur.info vara lui 2024. Pai sa incepem cu primul eveniment mare la care ajungem, iar acesta este concertul Megadeth de la Romexpo de pe 10...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.