La inceputul lunii iunie am participat la club Embassy la Tuborg Press Party Manager. Acolo am avut ocazia sa vedem ce este cu acest concurs si cam ce se vrea de la un Party Manager.Noi, cei de la Mahmur.info am deci sa-l sustine pe Victor Marian Duluta. Acesta este un amic mai vechi de al nostru si am decis ca merita tot sprijinul nostru in aceasta competitie. Desi nu a organizat inca nicio petrecere, el lucreaza in radio de ceva timp si cred ca are totusi o idee de ce inseamna muzica si distractie, plus ca putem sa-l ajutam oricand cu tips & tricks. Victor daca va castiga ca avea parte de un salariu de 1000 euro, o masina de serviciu Toyota Auris Hibrid, dar si de o agenda plina de petreceri (la care mai mult ca sigur o sa fim invitati).

Btw, conform unui studiu, aproape 38% din tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani spun ca jobul de vis este cel de manager de petrecere/Party Manager (oare ei chiar stiu ce tre sa faca un Party Manager?).

Cate un like pentru Victor din partea noastra dar si din partea voastra: http://www.tuborg.ro/profil/victor-marian.duluta