Untold 2018 – ziua 4

de | 31 aug. 2018 | Blog, Concert, Festival

Ziua numarul 4 a inceput devreme, pentru ca ne-am dorit sa vedem atmosfera festivalului pe zi. Asa ca ne-am plimbat printre standurile cu activari si zonele de relaxare, cu mici pauze pentru un fruct proaspat, un smoothie sau ceva de la donuterie. Ne-am relaxat putin la scena Earth Spirits si Daydreaming, mai mult pentru a ne face curaj pentru ceea ce urma: ultima zi de Untold festival 2018.

Si de aceasta data programul la Main Stage a fost unul full: GOLAN, SHY Martin, Black Eye Peas, Tujamo, Fedde le Grand si showul de inchidere cu Armin van Buuren (show ce a fost transmis live de catre PRO TV si a durat 7 ore). Scena Alchemy i-a gazduit de Psihotrop, Macanache, Parazitii, Dub FX si Wilkinson DJ SET iar scena Forest pe Asian Dub Foundation.

Per total festivalul UNTOLD 2018 a reusit ca de fiecare data sa ne surpinda, prin viteza de crestere, organizare si calitate. Asteptam nerabdare editia de anul viitor.

Mai jos gasiti galeria foto – video pentru ziua 4 de Untold 2018.
Alte poze pe conturile de instagram si facebook Mahmur.info.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.