Untold 2019 – ziua 1 – joi

de | 2 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ieri a inceput a cincea editie UNTOLD, aducand pe scena nume precum Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Smiley sau Morcheeba. Doar in prima zi a festivalului, peste 90.000 de participanti s-au bucurat de atmosfera si concerte intr-un spatiu tematic plin de magie si culoare.

Dupa un drum de 9 ore din Bucuresti pana in centrul Clujului, am reusit sa ajungem in zona festivalului la putin timp dupa inceperea concertelor. Ne-a parut rau ca de aceasta data l-am ratat pe Olix si Partidul Kiss FM, show-ul lor fiind primul de pe Main Stage. Ne-a asteptat in schimb un spatiu de festival deja plin, o forfota frumoasa de personaje si prieteni pe care cu drag ii revedem an de an.

Nici ploaia nu a putut sa opreasca distractia, iar organizatorii si mai ales echipele de voluntari au dat dovada de o foarte buna pregatire si mobilizare pentru a fluidiza traficul de la intrarea in festival.

Ca in fiecare an, UNTOLD vrajeste publicul prin decorurile sale fantastice, scena principala fiind si de aceasta data una din cele mai mari atractii. Poate la fel de mare ca si headlinerii 🙂

Seara noastra a continuat cu show-urile variatelor scene: pe Main Alex Parker, Smiley, Tove Lo, James Arthur si Tujamo si Floo si Oxia la Galaxy stage. Au urmat Satra B.E.N.Z, Grasu XXL, Roni Size pe scena Alchemy si Morcheeba la Forest Stage.

Am gasit si un moment de ragaz, in care sa dam o raita prin padurea Hoia-Baciu, zona despre care se povesteste ca ar fi plina de spirite si fantome. De aceea, KFC a organizat aici un camping aparat de puterea sosului lor de usturoi in care ne-a asteptat chiar DJ-ul Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones).

Cele mai asteptate show-uri au fost W&W, 3 Are Legend, Dimitri Vegas & Like Mike. Finalul zilei a fost asigurat de Steve Aoki, ce a pregatit 12 torturi special pentru editia aniversara UNTOLD.

Ne asteapta un weekend prelungit extrem de plin si animat, dar pana atunci va lasam cu o serie de fotografii din prima zi a festivalului.

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.