Untold 2019 – ziua 1 – joi

de | 2 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ieri a inceput a cincea editie UNTOLD, aducand pe scena nume precum Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Smiley sau Morcheeba. Doar in prima zi a festivalului, peste 90.000 de participanti s-au bucurat de atmosfera si concerte intr-un spatiu tematic plin de magie si culoare.

Dupa un drum de 9 ore din Bucuresti pana in centrul Clujului, am reusit sa ajungem in zona festivalului la putin timp dupa inceperea concertelor. Ne-a parut rau ca de aceasta data l-am ratat pe Olix si Partidul Kiss FM, show-ul lor fiind primul de pe Main Stage. Ne-a asteptat in schimb un spatiu de festival deja plin, o forfota frumoasa de personaje si prieteni pe care cu drag ii revedem an de an.

Nici ploaia nu a putut sa opreasca distractia, iar organizatorii si mai ales echipele de voluntari au dat dovada de o foarte buna pregatire si mobilizare pentru a fluidiza traficul de la intrarea in festival.

Ca in fiecare an, UNTOLD vrajeste publicul prin decorurile sale fantastice, scena principala fiind si de aceasta data una din cele mai mari atractii. Poate la fel de mare ca si headlinerii 🙂

Seara noastra a continuat cu show-urile variatelor scene: pe Main Alex Parker, Smiley, Tove Lo, James Arthur si Tujamo si Floo si Oxia la Galaxy stage. Au urmat Satra B.E.N.Z, Grasu XXL, Roni Size pe scena Alchemy si Morcheeba la Forest Stage.

Am gasit si un moment de ragaz, in care sa dam o raita prin padurea Hoia-Baciu, zona despre care se povesteste ca ar fi plina de spirite si fantome. De aceea, KFC a organizat aici un camping aparat de puterea sosului lor de usturoi in care ne-a asteptat chiar DJ-ul Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones).

Cele mai asteptate show-uri au fost W&W, 3 Are Legend, Dimitri Vegas & Like Mike. Finalul zilei a fost asigurat de Steve Aoki, ce a pregatit 12 torturi special pentru editia aniversara UNTOLD.

Ne asteapta un weekend prelungit extrem de plin si animat, dar pana atunci va lasam cu o serie de fotografii din prima zi a festivalului.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.