Untold 2019 – ziua 1 – joi

de | 2 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ieri a inceput a cincea editie UNTOLD, aducand pe scena nume precum Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Smiley sau Morcheeba. Doar in prima zi a festivalului, peste 90.000 de participanti s-au bucurat de atmosfera si concerte intr-un spatiu tematic plin de magie si culoare.

Dupa un drum de 9 ore din Bucuresti pana in centrul Clujului, am reusit sa ajungem in zona festivalului la putin timp dupa inceperea concertelor. Ne-a parut rau ca de aceasta data l-am ratat pe Olix si Partidul Kiss FM, show-ul lor fiind primul de pe Main Stage. Ne-a asteptat in schimb un spatiu de festival deja plin, o forfota frumoasa de personaje si prieteni pe care cu drag ii revedem an de an.

Nici ploaia nu a putut sa opreasca distractia, iar organizatorii si mai ales echipele de voluntari au dat dovada de o foarte buna pregatire si mobilizare pentru a fluidiza traficul de la intrarea in festival.

Ca in fiecare an, UNTOLD vrajeste publicul prin decorurile sale fantastice, scena principala fiind si de aceasta data una din cele mai mari atractii. Poate la fel de mare ca si headlinerii 🙂

Seara noastra a continuat cu show-urile variatelor scene: pe Main Alex Parker, Smiley, Tove Lo, James Arthur si Tujamo si Floo si Oxia la Galaxy stage. Au urmat Satra B.E.N.Z, Grasu XXL, Roni Size pe scena Alchemy si Morcheeba la Forest Stage.

Am gasit si un moment de ragaz, in care sa dam o raita prin padurea Hoia-Baciu, zona despre care se povesteste ca ar fi plina de spirite si fantome. De aceea, KFC a organizat aici un camping aparat de puterea sosului lor de usturoi in care ne-a asteptat chiar DJ-ul Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones).

Cele mai asteptate show-uri au fost W&W, 3 Are Legend, Dimitri Vegas & Like Mike. Finalul zilei a fost asigurat de Steve Aoki, ce a pregatit 12 torturi special pentru editia aniversara UNTOLD.

Ne asteapta un weekend prelungit extrem de plin si animat, dar pana atunci va lasam cu o serie de fotografii din prima zi a festivalului.

Alte articole:

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

Soundart 2024 – ziua 1

Soundart 2024 – ziua 1

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. In prima zi au urcat pe scena Krishna (Malta), Doomsday Astronaut (Romania), The Thirteenth Sun (Romania) si...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.