Untold 2019 – ziua 3 – sambata

de | 8 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival, Party

Ziua a treia de UNTOLD festival 2019 a fost printre cele mai intense, asta si pentru ca noi am alergat intre cele 10 screne: Main, Galaxy, Daydreaming, Alchemy, Forest, Earth Spirits, Fortune, Time, Nostalgia si Tram.

Programul a inceput de la orele 14.00 cu Vasiu la scena Daydreaming si Victhor si Mano la Time. Ne-am mutat spre Main stage pentru Pascal Junior, la Forest pentru Nopame si la Alchemy pentru DJ Wicked.

Iar printre toate acestea, am reusit sa strecuram si ceva bun de la food court-urile numeroase de prin festival. Participantii Untold au putut alege dintre o gama variata de street-foods si cafenele, toate branduri deja cunoscute in Cluj si in tara:  5 to Go, Meron, Narcoffee, Batranul Sas, Cartofisserie, Drunken Squid, Lunch Box, Furgoneta, Marty, Republica Pljeskavica, Spartan si multi altii. Un „special treat” de anul acesta a fost prezenta foarte mare a dulciurilor, in special cele din brandul ETI (Dare, Wanted, Puff), produse ale caror preturi accesibile au avut cu siguranta lipici la public.

Ne-am intors la Main Stage pentru Manuel Riva, Mike Perry, Ofenbach (in locul Oscar and the Wolf) si desigur, multi asteptatii Bastille. A urmat Danny Avila x Flying Steps, Don Diablo si Fedde le Grand, toat cele trei show-uri aducand cate un element special pe gusturile festivalierilor.

Am reusit totusi sa ne desprindem suficient cat sa ajungem si la scenele Fortune, pentru ATB, si Alchemy pentru show-ul electrizant a lui DJ Shiver si cel calm a lui Congo Natty. Mai jos o serie de fotografii de sambata seara.

Alte articole:

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit „Queen of Festivals”, care promite să fie cea mai "hot" ediție de până acum. Între 4 și 7 iulie 2024, plaja din Constanța va deveni locul unde peste 150 de artiști...

Noutăți despre Electric Castle 2024

Noutăți despre Electric Castle 2024

Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, ajunge la a zecea ediție, celebrând un deceniu de experiențe unice și amintiri de neuitat. Din echipa mahmură, eu sunt singurul membru care a ajuns la toate edițiile, așa că ma consider persoana perfectă...

Pe unde mergem vara asta

Pe unde mergem vara asta

Ca tot se aproprie vara cu pasi rapizi am decis sa va facem o mica lista pe unde vom ajunge noi. Practic ce va face echipa Mahmur.info vara lui 2024. Pai sa incepem cu primul eveniment mare la care ajungem, iar acesta este concertul Megadeth de la Romexpo de pe 10...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.