Untold 2019 – ziua 3 – sambata

de | 8 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival, Party

Ziua a treia de UNTOLD festival 2019 a fost printre cele mai intense, asta si pentru ca noi am alergat intre cele 10 screne: Main, Galaxy, Daydreaming, Alchemy, Forest, Earth Spirits, Fortune, Time, Nostalgia si Tram.

Programul a inceput de la orele 14.00 cu Vasiu la scena Daydreaming si Victhor si Mano la Time. Ne-am mutat spre Main stage pentru Pascal Junior, la Forest pentru Nopame si la Alchemy pentru DJ Wicked.

Iar printre toate acestea, am reusit sa strecuram si ceva bun de la food court-urile numeroase de prin festival. Participantii Untold au putut alege dintre o gama variata de street-foods si cafenele, toate branduri deja cunoscute in Cluj si in tara:  5 to Go, Meron, Narcoffee, Batranul Sas, Cartofisserie, Drunken Squid, Lunch Box, Furgoneta, Marty, Republica Pljeskavica, Spartan si multi altii. Un „special treat” de anul acesta a fost prezenta foarte mare a dulciurilor, in special cele din brandul ETI (Dare, Wanted, Puff), produse ale caror preturi accesibile au avut cu siguranta lipici la public.

Ne-am intors la Main Stage pentru Manuel Riva, Mike Perry, Ofenbach (in locul Oscar and the Wolf) si desigur, multi asteptatii Bastille. A urmat Danny Avila x Flying Steps, Don Diablo si Fedde le Grand, toat cele trei show-uri aducand cate un element special pe gusturile festivalierilor.

Am reusit totusi sa ne desprindem suficient cat sa ajungem si la scenele Fortune, pentru ATB, si Alchemy pentru show-ul electrizant a lui DJ Shiver si cel calm a lui Congo Natty. Mai jos o serie de fotografii de sambata seara.

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.