Untold 2019 – ziua 3 – sambata

de | 8 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival, Party

Ziua a treia de UNTOLD festival 2019 a fost printre cele mai intense, asta si pentru ca noi am alergat intre cele 10 screne: Main, Galaxy, Daydreaming, Alchemy, Forest, Earth Spirits, Fortune, Time, Nostalgia si Tram.

Programul a inceput de la orele 14.00 cu Vasiu la scena Daydreaming si Victhor si Mano la Time. Ne-am mutat spre Main stage pentru Pascal Junior, la Forest pentru Nopame si la Alchemy pentru DJ Wicked.

Iar printre toate acestea, am reusit sa strecuram si ceva bun de la food court-urile numeroase de prin festival. Participantii Untold au putut alege dintre o gama variata de street-foods si cafenele, toate branduri deja cunoscute in Cluj si in tara:  5 to Go, Meron, Narcoffee, Batranul Sas, Cartofisserie, Drunken Squid, Lunch Box, Furgoneta, Marty, Republica Pljeskavica, Spartan si multi altii. Un „special treat” de anul acesta a fost prezenta foarte mare a dulciurilor, in special cele din brandul ETI (Dare, Wanted, Puff), produse ale caror preturi accesibile au avut cu siguranta lipici la public.

Ne-am intors la Main Stage pentru Manuel Riva, Mike Perry, Ofenbach (in locul Oscar and the Wolf) si desigur, multi asteptatii Bastille. A urmat Danny Avila x Flying Steps, Don Diablo si Fedde le Grand, toat cele trei show-uri aducand cate un element special pe gusturile festivalierilor.

Am reusit totusi sa ne desprindem suficient cat sa ajungem si la scenele Fortune, pentru ATB, si Alchemy pentru show-ul electrizant a lui DJ Shiver si cel calm a lui Congo Natty. Mai jos o serie de fotografii de sambata seara.

Alte articole:

MORCHEEBA  & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

MORCHEEBA & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

Am avut onorea sa ascult si sa fotografiez pentru a 3 oara, trupa Morcheeba. M-am bucurat foarte tare cand i-am vazut pe baietii de la GOLAN cantand in deschiderea trupei. A fost un show minunat, cu multa lume si vibe-urile specifice trupei Morcheeba. Galeria Foto:...

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

București, 21 iunie 2022 – Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la București, laArenele Române. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZMEETS YARDIE FLO. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.