Am supravietuit sezonului festivalurilor si am ajuns invingatori si in ultima zi de UNTOLD festival 2019. Si pentru ca duminica vremea a tinut cu noi, show-ului lui Robbie Williams a reusit sa stranga o buna parte din cei 97.000 de vizitatori ai festivalulul.

Cu energia sustinuta de RedBull si mult-asteptatele concerte de duminica am intrat devreme in festival, suficient pentru a prinde putin mai mult din atmosfera de zi a celor 10 scene presarate pe teritorul magic Untold. Ba chiar am surprins momentul deschiderii main stage (Kungs) si multimea ce alerga sa prinda un loc cat mai aproape de Robbie (show-ul acestuia urmand sa inceapa peste 3 ore si jumatate).

Si scenele mai mici ale festivalului au avut fanii lor: scena Alchemy i-a gazduit pe Macanache, Parazitii si DubFX, iar scena Forest pe Inner Circle si Irie Maffia. Totusi, scena principala a festivalului a ramas cea mai apreciata duminica, unde dupa set-ul lui Kungs, au urmat Tinie Tempah, Robbie Williams, Nicky Romero, David Guetta si Martin Garrix.

Showul lui Robbie Williams, a fost asa cum ne asteptam: superb! Cu o productie impresionanta, cu instrumentisti, dansatori si o multime de schimbari de costume, Robbie a demonstrat publicului din Romania ce inseamna sa fi showman adevarat. Publicul a cantat in cor alaturi de artist, coveruri dar si piese originale. Si cu siguranta toti ne-am emotionat cand artistul l-a adus pe tatal sau pe scena pentru a canta impreuna o melodie.

Per total si aceasta editie de UNTOLD a reusit sa ne impresioneze prin organizarea extrem de eficienta, prin multitudinea de scene si genuri muzicale si nu in ultimul rand prin efortul (vizibil la fiecare pas) de a mentine spatiul din interiorul si exteriorul Cluj Arena cat mai curat. UNTOLD ramane pentru noi locul in care distractia si noptile nedormite se impletesc intr-un iures de senzatii, un loc unde intodeauna gasesti un partener de dans sau petrecere si cu siguranta un festival de la care avem asteptari din ce in ce mai mari an de an.

Mai jos galeria fotografiilor din ultima zi de UNTOLD 2019.