UNTOLD 2021 – Ziua 2 – vineri (Foto + Video)

de | 30 sept. 2021 | Blog, Concert, Festival

In ziua doi de UNTOLD 2021, Vama a dat startul petrecerii pe Mainstage, urmata de Sam Feldt. Intre timp, DJ Ethylen era la Galaxy, iar la Alchemy au cantat, in ordine, Amuly, Spike, Deliric & Silent Strike feat. Muse Quartet, Grasu XXL, Dirtyphonics si Wilkinson.

De asemenea, maestrul Gheorghe Zamfir a urcat pe main, Regele Naiului oferind un recital memorabil fanilor festivalului.

Pe scena principala a urcat si Parov Stelar, deja o prezenta obisnuita la Untold. Seara a continuat cu Vintage Culture, Martin Garrix (cu Tinie Tempah ca invitat), Fedde le Grand si Paul van Dyk.

De asemenea, Martin a venit insotit de The Edge, chitaristul U2, care s-a bucurat de show din fata scenei si din backstage.

La celelalte scene au performat peste 40 de artisti, printre care Claptone, Jamie Jones B2B Loco Dice, Mahony, Seth Troxler, Anstascia & Bloem, Lum, Stavroz (Live & DJ Set), Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Paul Thomas, Richard Durand, Andre Rizo, Mihai Popoviciu si Rosario Internullo.

Activitatile in incinta festivalului au fost diverse si cu priza la public, si aici amintim doar de spectacolul de stand-up cu Bordea sau de concursuri unde puteai castiga articole vestimentare, boxe portabile sau alte premii.

Organizatorii estimeaza ca peste 69.000 de festivalieri au participat la activitatile din cadrul evenimentului.

 

Articol scris de Raluca Marinescu
Foto: Robert Buscu

Alte articole:

Joi la Rockstadt Extreme Fest

Joi la Rockstadt Extreme Fest

Ziua de joi a inceput putin mai lent si am ratat trupele Don Gatto si Serrabulho. Insa ne-am bucurat din plin la Caronte, Mastic Scum, Violentor, Orbit Culture si Unearth. Si nu se putea sa nu dam din toate pletele la Decapitaded, Carcass si Bullet For My Valentine....

Miercuri la Rockstadt Extreme Fest

Miercuri la Rockstadt Extreme Fest

  Ziua de miercuri a inseamnat inceputul pentru Rockstadt Extreme Fest editia 2022. Iar aceasta editia vine cu 2 scene mari, Adrian Rugina Stage si Brasov Stage. Cele doua sunt puse una langa alta astfel inca spectatorii pot asista la ambele concerte indiferent de...

Vineri incepe ARTmania 2022

Vineri incepe ARTmania 2022

Sibiul devine sold out de vineri 22 iulie, cand are loc deschiderea ARTmania Festival 2022. Editia 15 bis promite 3 zile de evenimente, activitati si concerte, atat in Piata Mare cat si in locatii culturale ale orasului. Chiar daca organizatorii festivalului nu au...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.