UNTOLD 2021 – Ziua 2 – vineri (Foto + Video)

de | 30 sept. 2021 | Blog, Concert, Festival

In ziua doi de UNTOLD 2021, Vama a dat startul petrecerii pe Mainstage, urmata de Sam Feldt. Intre timp, DJ Ethylen era la Galaxy, iar la Alchemy au cantat, in ordine, Amuly, Spike, Deliric & Silent Strike feat. Muse Quartet, Grasu XXL, Dirtyphonics si Wilkinson.

De asemenea, maestrul Gheorghe Zamfir a urcat pe main, Regele Naiului oferind un recital memorabil fanilor festivalului.

Pe scena principala a urcat si Parov Stelar, deja o prezenta obisnuita la Untold. Seara a continuat cu Vintage Culture, Martin Garrix (cu Tinie Tempah ca invitat), Fedde le Grand si Paul van Dyk.

De asemenea, Martin a venit insotit de The Edge, chitaristul U2, care s-a bucurat de show din fata scenei si din backstage.

La celelalte scene au performat peste 40 de artisti, printre care Claptone, Jamie Jones B2B Loco Dice, Mahony, Seth Troxler, Anstascia & Bloem, Lum, Stavroz (Live & DJ Set), Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Paul Thomas, Richard Durand, Andre Rizo, Mihai Popoviciu si Rosario Internullo.

Activitatile in incinta festivalului au fost diverse si cu priza la public, si aici amintim doar de spectacolul de stand-up cu Bordea sau de concursuri unde puteai castiga articole vestimentare, boxe portabile sau alte premii.

Organizatorii estimeaza ca peste 69.000 de festivalieri au participat la activitatile din cadrul evenimentului.

 

Articol scris de Raluca Marinescu
Foto: Robert Buscu

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.