UNTOLD 2021 – Ziua 2 – vineri (Foto + Video)

de | 30 sept. 2021 | Blog, Concert, Festival

In ziua doi de UNTOLD 2021, Vama a dat startul petrecerii pe Mainstage, urmata de Sam Feldt. Intre timp, DJ Ethylen era la Galaxy, iar la Alchemy au cantat, in ordine, Amuly, Spike, Deliric & Silent Strike feat. Muse Quartet, Grasu XXL, Dirtyphonics si Wilkinson.

De asemenea, maestrul Gheorghe Zamfir a urcat pe main, Regele Naiului oferind un recital memorabil fanilor festivalului.

Pe scena principala a urcat si Parov Stelar, deja o prezenta obisnuita la Untold. Seara a continuat cu Vintage Culture, Martin Garrix (cu Tinie Tempah ca invitat), Fedde le Grand si Paul van Dyk.

De asemenea, Martin a venit insotit de The Edge, chitaristul U2, care s-a bucurat de show din fata scenei si din backstage.

La celelalte scene au performat peste 40 de artisti, printre care Claptone, Jamie Jones B2B Loco Dice, Mahony, Seth Troxler, Anstascia & Bloem, Lum, Stavroz (Live & DJ Set), Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Paul Thomas, Richard Durand, Andre Rizo, Mihai Popoviciu si Rosario Internullo.

Activitatile in incinta festivalului au fost diverse si cu priza la public, si aici amintim doar de spectacolul de stand-up cu Bordea sau de concursuri unde puteai castiga articole vestimentare, boxe portabile sau alte premii.

Organizatorii estimeaza ca peste 69.000 de festivalieri au participat la activitatile din cadrul evenimentului.

 

Articol scris de Raluca Marinescu
Foto: Robert Buscu

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.