Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea de
pogo din fata scenei Alchemy.

DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache, Parazitii, Camo & Krooked si Chase & Status (DJ Set).

Cat despre Main Stage, dupa deschiderea facuta de Hungarian Opera Cluj au urcat cei de la Subcarpati, care au strans, ca de obicei in ultimii ani, un numar impresionant de mare de oameni in fata scenei.

The Script au mentinut atmosfera creata, intr-o nota ceva mai sensibila.

A urmat apoi Lost Frenquencies, care a dat startul bubuielii pe main. Pe scena ar fi trebuit sa urmeze Dimitri Vegas & Like Mike, dar au fost inlocuiti in ultimul moment de catre David Guetta, care a facut un show incendiar.

Peste 75.000 de vizitatori au intrat in atmosfera celei de-a treia zi, seara incheindu-se cu Danny Avila.

Celelalte scene au gazduit nume precum Paul Kalkbrenner, Raresh , Rhadoo, Monolink, Parra for Cuva B2B Trashlagoon, Ram & Susana pres. Tales of Life, Ruben de Ronde, DJ Andi, Nusha, Pascal Junior si Vali Bărbulescu..

DJ Shiver si-a facut din nou simtita prezenta, de data asta la Form si la Tram (scena cu tramvaiul), el bifand pana la finalul festivalului nu mai putin de 5 scene in 3 zile.

                    

Articol scris de Raluca Marinescu
Foto: Robert Buscu