Sambata dimineata, undeva pe la 3 a.m., dupa Berbeciuctweetmeet a decis sa dam o fuga pana la mare. Si daca tot am plecat spre mare, hai sa ne oprim in Vama, si daca tot ne oprim in Vama hai sa va spunem si voua cum mai arata si cam ce o sa fie gata pentru weekendul de 1 Mai.

Pe strada principala in afara de La Canapele, Bibi si Frontiera totul era inchis, iar miscare nu prea se vedea.
Cum iesi pe plaja cotesti spre Stuf observi ca acesta este rafacut si cu siguranta pe 27 aprilie lumea o sa bea si o sa danseze langa stalp si langa barca.
Mitocanu sau Liana era deschis cu mese afara insa frigiderele erau goale, dar suntem siguri ca se rezolva intre timp.
Papa la Soni era inchis insa acestia au anuntat ca vor avea concerte in perioada 27 aprilie 1 mai.

Si acum daca o luam invers, de la granita cu bulgaria spre Mangalia dam de Expirat, cel de pe plaja, care arata la fel ca asta iarna, insa asa cum in fiecare an au fost gata la timp, suntem siguri ca si anul asta o sa bem o galetusa de 1 mai.
Locu de joaca sau fostul Spice cum era numit in 2010 era in lucru, dar numele era dat jos asa ca este probabil sa apara alt beach-bar, de fapt doar un alt nume.
Inainte de Corsaru a aparut o mica scena pusa pe niste butoaie vopsite galben si cu sigla Desperados, de unde tragem concluzia ca acolo va avea loc petrecerea Desperados.
Sub Corsaru barul multicolor Molotov pare renovat si gata sa ne ofere o bere rece, iar sus restaurantul Corsa era deja deschis si renovat si sincer Omleta haiduceasca a ramas la fel de buna ca si anii trecuti.
Goblin era inchis, insa incepand cu 27 aprilie au anuntat concerte si petreceri asa ca nu ne facem griji ca va ramane inchis.

Plaja, pai aceasta a fost refacuta in mare parte, iar in anumite zone inca lucrau la ea. Mai mult nisip, mai fin si mai uniforma. Tocmai buna sa-i pui prosopul si sa te prajesti putin, iar noi tocmai asta am facut timp de vreo doua ore. Weekendul viitor vremea se anunta si mai calda, tocmai bine de plaja.

So, cu cine bem o bere in Vama pe 27-29 aprilie?

Articol redactat cu ajutorul Prestigio Romania.