AWAKE 2019 aduce o noua ocazie pentru trupele la inceput de drum – AWAKE Spotlight: concursul prin care acestia pot ajunge direct pe afisele primului festival boutique din Romania.

Ajuns deja la cea de-a treia editie, festivalul AWAKE, propune un mix eclectic de genuri muzicale (drum & bass si electro, punk, indie, rock) pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage si Castle Lounge. Iar pentru ca experienta de festival se bazeaza in mare parte si pe posibilitatea descoperirii unor noi melodii favorite, anul acesta trupele la inceput de drum si DJ dornici de afirmare pot participa la concursul AWAKE Spotlight.

Tot ce trebuie sa faca este sa inregistreze intr-un stil non-conformist la repetitii si sa posteze clipul pe Facebook cu tag @AWAKE si hashtag #AWAKESpotlight. Astfel sunt inscrisi in cadrul concursului ce le da sansa de a fi parte din line-up-ul acestui an. Termenul limita este 22 iulie. Cele mai apreciate clipuri ajung in fata unui juriu format din echipa organizatorului Emagic si a partenerului Radio Guerrilla, ce va decide castigatorii pe 26 iulie.

Mai multe informatii direct pe site-ul AWAKE.