Vrei sa faci parte din line-up-ul AWAKE?

de | 7 iul. 2019 | Blog, Concurs, Festival

AWAKE 2019 aduce o noua ocazie pentru trupele la inceput de drum – AWAKE Spotlight: concursul prin care acestia pot ajunge direct pe afisele primului festival boutique din Romania.

Ajuns deja la cea de-a treia editie, festivalul AWAKE, propune un mix eclectic de genuri muzicale (drum & bass si electro, punk, indie, rock) pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage si Castle Lounge. Iar pentru ca experienta de festival se bazeaza in mare parte si pe posibilitatea descoperirii unor noi melodii favorite, anul acesta trupele la inceput de drum si DJ dornici de afirmare pot participa la concursul AWAKE Spotlight.

Tot ce trebuie sa faca este sa inregistreze intr-un stil non-conformist la repetitii si sa posteze clipul pe Facebook cu tag @AWAKE si hashtag #AWAKESpotlight. Astfel sunt inscrisi in cadrul concursului ce le da sansa de a fi parte din line-up-ul acestui an. Termenul limita este 22 iulie. Cele mai apreciate clipuri ajung in fata unui juriu format din echipa organizatorului Emagic si a partenerului Radio Guerrilla, ce va decide castigatorii pe 26 iulie.

Mai multe informatii direct pe site-ul AWAKE.

Alte articole:

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.