Winter Jack

de | 16 nov. 2012 | Blog, Bucuresti

Vine iarna! Da, spun acest lucru deoarece magazinele incep sa fie decorate cu globuri si becuri pentru Craciun, au inceput sa apara produsele specifice sezonului rece si pub-urile au inceput sa vand vin fiert. Dar surpriza, iarna aceasta ne incalzim cu whiskey cald, da, whiskey cald. Intr-o editie limitat Jack Daniel’s a scos pe piata un produs nou special sezonului rece, Winter Jack.
Partea cea mai interesanta, Winter Jack se gaseste in magazine doar in 4 tari, iar Romania este una dintre ele.
Intr-o seara de joi am avut ocazia sa savuram Winter Jack si am ajuns la concluzia ca iarna asta Mahmur.info va trece pe wishkey cald cu mar si scortisoara.

Articol realizat cu ajutorul Nokia Lumia si redactat cu ajutorul Prestigio Romania.
Pozele au fost realizate cu ajutorul aparatului Sony NEX-F3.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

2 Comentarii

    • Lucian

      In mod normal ar trebui sa fie in toate supermarketurile si magazinele mai mari. Distributia a inceput saptamana trecuta.

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.