Sosit pe adresa redactie un mail foarte interesant si extrem de util:

„Asociația Folkul Acasă În Realitate organizează un workshop de inițiere în industria muzicală pentru tinerii artiști, indiferent de genul abordat, aflați la început de carieră. Acesta va avea loc pe 23 noiembrie 2017, începând cu ora 13.00, la Școala Gimnazială nr. 5 din București (Str. Gheorghe
Petrașcu nr. 49, sector 3).
Ne dorim să venim în sprijinul tinerilor artiști care încearcă să răzbată prin hățișurile industriei muzicale și să le răspundem la câteva din întrebările care îi frământă. Am invitat un om cu foarte mare experiență în domeniu, Anca Lupeș, care în ultimii ani a făcut pași importanți în educarea și profesionalizarea industriei muzicale românești. Marius Matache, cantautor, managerul proiectului Educație și cultură prin cântec și vers
Programul workshopului este următorul:
Anca Lupes – From zero to hero (2 ore);
Marius Matache – Cum să scoți un album ca artist independent (1 oră);
Anca Lupeș – Drepturi de autor și instituții implicate (1 oră).
Fiecare prezentare va fi urmată de o secțiune de întrebări și răspunsuri.
Moderatorul workshopului va fi Valentin Panduru (RFI România). Aspecte de la acest workshop sunt transmise în direct la RFI România, în emisiunea RFI360.
Accesul la acest workshop este gratuit. Înscrierile se pot face online, pe adresa contact@foreverfolk.com, până pe data de 21 noiembrie 2017.
Workshopul este organizat în cadrul proiectului Educație și cultură prin cântec și vers, finanțat de Primăria Sectorului 3.

Informații suplimentare:

Marius Matache, Director de proiect
asociatiafair@gmail.com
Telefon: 0740.194846
www.foreverfolk.com/proiectsector3
https://www.facebook.com/educatie3folk/”

Eventul pe Facebook.