La invitatia celor de la Ro Image am vazut in avampremiera Zoolander 2.

Sincer sa va spun, nu am plecat de acasa cu cine stie ce asteptari.

Filmul din 2001 a fost chiar si pentru mine un pic prea exagerat, cu glume prea pentru americani (if you know what I mean). Cu toate ca reusise sa stranga o serie de actori mari pentru cameo-uri si alte roluri secundare (ex: Milla Jovovich, Jon Voight, David Duchovny sau Christian Slater), primul Zoolander nu parea sa prinda (sau sa aiba nevoie) de o continuare.

Ei bine, recunosc ca am fost placut surprins de ceea ce a urmat. In Zoolander No.2, Derek (Ben Stiller) si Hansel (Owen Wilson) si-au reluat carierele in modelling, unul pentru a isi recupera copilul, iar celalalt pentru a se redescoperi. Iar cand „cele mai frumoase persoane de pe planeta” incep sa fie omorate, toate lasand ca ultim mesaj faimoasa privire a lui Zoolander intitulata „Blue Steel”, cei doi sunt recrutati de divizia de Fashion a Interpolului pentru a salva lumea.

Filmul este presarat cu glume destul de bune, evident luand in calcul lansarea lui peste ocean. Multe mistouri, multe aluzii bune si nostime. Chiar daca nu o sa castige un Oscar, este probabil genul de film la care iti poti duce iubita de Valentine’s Day (asta daca nu ai mai prins bilete la Deadpool).

Zoolander 2 este distribuit in Romania de Ro Image 2000, incepand cu data de 12.02.2016. Vizionare placuta!