Zoolander 2

de | 13 feb. 2016 | Blog, Filme, Review

La invitatia celor de la Ro Image am vazut in avampremiera Zoolander 2.

Sincer sa va spun, nu am plecat de acasa cu cine stie ce asteptari.

Filmul din 2001 a fost chiar si pentru mine un pic prea exagerat, cu glume prea pentru americani (if you know what I mean). Cu toate ca reusise sa stranga o serie de actori mari pentru cameo-uri si alte roluri secundare (ex: Milla Jovovich, Jon Voight, David Duchovny sau Christian Slater), primul Zoolander nu parea sa prinda (sau sa aiba nevoie) de o continuare.

Ei bine, recunosc ca am fost placut surprins de ceea ce a urmat. In Zoolander No.2, Derek (Ben Stiller) si Hansel (Owen Wilson) si-au reluat carierele in modelling, unul pentru a isi recupera copilul, iar celalalt pentru a se redescoperi. Iar cand „cele mai frumoase persoane de pe planeta” incep sa fie omorate, toate lasand ca ultim mesaj faimoasa privire a lui Zoolander intitulata „Blue Steel”, cei doi sunt recrutati de divizia de Fashion a Interpolului pentru a salva lumea.

Filmul este presarat cu glume destul de bune, evident luand in calcul lansarea lui peste ocean. Multe mistouri, multe aluzii bune si nostime. Chiar daca nu o sa castige un Oscar, este probabil genul de film la care iti poti duce iubita de Valentine’s Day (asta daca nu ai mai prins bilete la Deadpool).

Zoolander 2 este distribuit in Romania de Ro Image 2000, incepand cu data de 12.02.2016. Vizionare placuta!

Alte articole:

MORCHEEBA  & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

MORCHEEBA & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

Am avut onorea sa ascult si sa fotografiez pentru a 3 oara, trupa Morcheeba. M-am bucurat foarte tare cand i-am vazut pe baietii de la GOLAN cantand in deschiderea trupei. A fost un show minunat, cu multa lume si vibe-urile specifice trupei Morcheeba. Galeria Foto:...

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

București, 21 iunie 2022 – Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la București, laArenele Române. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZMEETS YARDIE FLO. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.