The Commuter – Pasager in trenul terorii

de | 11 ian. 2018 | Blog, Bucuresti, Filme, In Oras, Review

Saptamana aceasta am reusit sa ajungem la doua filme in Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City: „Downsizing. Mini-oamenii” si „The Commuter – Pasager in trenul terorii”. Iar daca primul a fost o combinatie intre comedie si drama, The commuter nu se sfieste sa arate inca din primele secvente ale trailerului ca este un thriller plin de actiune.

Filmul urmareste o zi din viata lui Michael MacCauley (Liam Neeson), un fost politist transformat in agent de asigurari, navetist de zeci de ani pe aceeasi ruta catre New York. In drumul sau catre casa, o femeie misterioasa ii ofera 100,000 $ daca reuseste sa identifice o persoana ascunsa in tren. Dar lucrurile nu sunt chiar atat de usoare pe cat par, iar MacCauley se trezeste prins in mijlocul unei conspiratii mortale.

Genul acesta de rol i se potriveste ca o manusa lui Neeson, mai ales dupa seria Taken. Si chiar daca varsta incepe sa isi spuna cuvantul (actorul implineste 66 de ani dar joaca rolul unui barbat de 60) personajul este extrem de credibil, intreg filmul reusind sa te tina pe marginea scaunului. „The Commuter – Pasager in trenul terorii” este unul din acele thrillere clasice, cu un pas ce alterneaza perfect intre momentele de tensiune si cele de actiune.

Multumim Ro Image pentru invitatie. The Commuter – Pasager in trenul terorii este din 12 ianuarie in cinematografele din Romania.

Alte articole:

Comic Con 2023

Comic Con 2023

Nu putea sa ratam editia 2023 de Comic Con. Asa ca am dat si noi o fuga sa vedem ce mai este expus, in materie de pc-uri, manga, comics, si ince mai important, cosplay. Me like it! [gallery type='flickr' view='photosets' photoset_id='72177720308436148'...

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

1 Comentariu

  1. george

    Un film de actiune foarte bun, cu Liam Neeson intr-un rol care i s-a potrivit ca o manusa. Mult suspans, actiune contra-cronometru si o mare enigma pe care fostul politist trebuie sa o rezolve intr-un timp limita.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.