The Commuter – Pasager in trenul terorii

de | 11 ian. 2018 | Blog, Bucuresti, Filme, In Oras, Review

Saptamana aceasta am reusit sa ajungem la doua filme in Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City: „Downsizing. Mini-oamenii” si „The Commuter – Pasager in trenul terorii”. Iar daca primul a fost o combinatie intre comedie si drama, The commuter nu se sfieste sa arate inca din primele secvente ale trailerului ca este un thriller plin de actiune.

Filmul urmareste o zi din viata lui Michael MacCauley (Liam Neeson), un fost politist transformat in agent de asigurari, navetist de zeci de ani pe aceeasi ruta catre New York. In drumul sau catre casa, o femeie misterioasa ii ofera 100,000 $ daca reuseste sa identifice o persoana ascunsa in tren. Dar lucrurile nu sunt chiar atat de usoare pe cat par, iar MacCauley se trezeste prins in mijlocul unei conspiratii mortale.

Genul acesta de rol i se potriveste ca o manusa lui Neeson, mai ales dupa seria Taken. Si chiar daca varsta incepe sa isi spuna cuvantul (actorul implineste 66 de ani dar joaca rolul unui barbat de 60) personajul este extrem de credibil, intreg filmul reusind sa te tina pe marginea scaunului. „The Commuter – Pasager in trenul terorii” este unul din acele thrillere clasice, cu un pas ce alterneaza perfect intre momentele de tensiune si cele de actiune.

Multumim Ro Image pentru invitatie. The Commuter – Pasager in trenul terorii este din 12 ianuarie in cinematografele din Romania.

Alte articole:

Comic Con 2022

Comic Con 2022

Editia 2022 pentru East European Comic Con a avut loc weekendul ce tocmai a trecut, iar noi cum suntem mai geekis de fel, n-au putut rata acest eveniment. Si sincer ne bucuram ca am participa pentru ca a fost incredibil de multa lume si asta e de bine, incredibil de...

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

1 Comentariu

  1. george

    Un film de actiune foarte bun, cu Liam Neeson intr-un rol care i s-a potrivit ca o manusa. Mult suspans, actiune contra-cronometru si o mare enigma pe care fostul politist trebuie sa o rezolve intr-un timp limita.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.