The Commuter – Pasager in trenul terorii

de | 11 ian. 2018 | Blog, Bucuresti, Filme, In Oras, Review

Saptamana aceasta am reusit sa ajungem la doua filme in Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City: „Downsizing. Mini-oamenii” si „The Commuter – Pasager in trenul terorii”. Iar daca primul a fost o combinatie intre comedie si drama, The commuter nu se sfieste sa arate inca din primele secvente ale trailerului ca este un thriller plin de actiune.

Filmul urmareste o zi din viata lui Michael MacCauley (Liam Neeson), un fost politist transformat in agent de asigurari, navetist de zeci de ani pe aceeasi ruta catre New York. In drumul sau catre casa, o femeie misterioasa ii ofera 100,000 $ daca reuseste sa identifice o persoana ascunsa in tren. Dar lucrurile nu sunt chiar atat de usoare pe cat par, iar MacCauley se trezeste prins in mijlocul unei conspiratii mortale.

Genul acesta de rol i se potriveste ca o manusa lui Neeson, mai ales dupa seria Taken. Si chiar daca varsta incepe sa isi spuna cuvantul (actorul implineste 66 de ani dar joaca rolul unui barbat de 60) personajul este extrem de credibil, intreg filmul reusind sa te tina pe marginea scaunului. „The Commuter – Pasager in trenul terorii” este unul din acele thrillere clasice, cu un pas ce alterneaza perfect intre momentele de tensiune si cele de actiune.

Multumim Ro Image pentru invitatie. The Commuter – Pasager in trenul terorii este din 12 ianuarie in cinematografele din Romania.

Alte articole:

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Inceput de weekend sau ziua 3 de Rockstadt Extreme Fest 2023 nu putea sa nu fie cu scena Andrei Calmuc Stage, iar aici i-am vazut cei de la Infest, Allochiria si Lost in Kiev. Apoi m-am mutat la Adrian Rugina Stage pentru Midnight, dupa care am trecut Brasov Stage...

1 Comentariu

  1. george

    Un film de actiune foarte bun, cu Liam Neeson intr-un rol care i s-a potrivit ca o manusa. Mult suspans, actiune contra-cronometru si o mare enigma pe care fostul politist trebuie sa o rezolve intr-un timp limita.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.