The Commuter – Pasager in trenul terorii

de | 11 ian. 2018 | Blog, Bucuresti, Filme, In Oras, Review

Saptamana aceasta am reusit sa ajungem la doua filme in Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City: „Downsizing. Mini-oamenii” si „The Commuter – Pasager in trenul terorii”. Iar daca primul a fost o combinatie intre comedie si drama, The commuter nu se sfieste sa arate inca din primele secvente ale trailerului ca este un thriller plin de actiune.

Filmul urmareste o zi din viata lui Michael MacCauley (Liam Neeson), un fost politist transformat in agent de asigurari, navetist de zeci de ani pe aceeasi ruta catre New York. In drumul sau catre casa, o femeie misterioasa ii ofera 100,000 $ daca reuseste sa identifice o persoana ascunsa in tren. Dar lucrurile nu sunt chiar atat de usoare pe cat par, iar MacCauley se trezeste prins in mijlocul unei conspiratii mortale.

Genul acesta de rol i se potriveste ca o manusa lui Neeson, mai ales dupa seria Taken. Si chiar daca varsta incepe sa isi spuna cuvantul (actorul implineste 66 de ani dar joaca rolul unui barbat de 60) personajul este extrem de credibil, intreg filmul reusind sa te tina pe marginea scaunului. „The Commuter – Pasager in trenul terorii” este unul din acele thrillere clasice, cu un pas ce alterneaza perfect intre momentele de tensiune si cele de actiune.

Multumim Ro Image pentru invitatie. The Commuter – Pasager in trenul terorii este din 12 ianuarie in cinematografele din Romania.

Alte articole:

Finntroll in Quantic Club

Finntroll in Quantic Club

Trupa finlandeza de black/folk metal Finntroll a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european Vredesvävd. Au deschis show-ul Suotana din Finlanda si Metsatöll din Estonia. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

U.D.O. in Quantic Club

U.D.O. in Quantic Club

Grupul german de heavy metal U.D.O. a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul Touchdown Europe Tour 2024. Au deschis show-ul britanicii de la Tailgunner. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr' view='photosets'...

Decapitaded in Quantic Club

Decapitaded in Quantic Club

Decapitated au urcat pe scena de la Quantic Bucuresti alaturi de Kassogtha (Elvetia), Nervosa (Brazilia) si Incantation (SUA) in cadrul turneului european Nihility 2024 - the classic album live in concert. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery...

1 Comentariu

  1. george

    Un film de actiune foarte bun, cu Liam Neeson intr-un rol care i s-a potrivit ca o manusa. Mult suspans, actiune contra-cronometru si o mare enigma pe care fostul politist trebuie sa o rezolve intr-un timp limita.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.