Ford Focus 1.6 Eco Boost

de | 6 iun. 2012 | Blog, RoadTrip, Test Drive

Cu ocazia deplasarii pana la Medias am luat la un test drive un Ford Focus 1.6 Eco Boost de 150cp. Un review despre Focus MK3 puteti sa cititi in articolul scris asta iarna, insa cel de atunci avea o alta motorizare, asa ca acum vrem doar sa prezentam motorul de 1.6 si interiorul pentru data trecuta am omis acest lucru.

Motorul desi este doar de 1.6 litri, datorita turbo-ului ofera suficient cuplu cat sa-ti ofere siguranta pentru a face o depasire din scurt.
Datorita unui condus mai sportiv, pe drumul dintre Bucuresti si Medias,  am reusit sa scoatem un consum mediu de 8% (condusa de Claudiu) la dus si de 7.5% la intors (condusa de Lucian). Insa luni, prin traficul din capitala Lucian a reusit sa scoata un consum urban de 8.5% si asta s-a datorata unui condus calm si pentru ca a schimbat treptele de viteza atunci cand ii indica computerul de bord. Cu alte cuvinte daca respecti ce iti indica masina si conduci calm poti sa ai un consum foarte decent pentru cei 150CP.

Ca un mic bonus si o mica distractie pentru noi a fost modul de parcare automat. Ma rog, noi am zice ca este cam semiautomat ca tot tre sa umbli la pedale si sa schimbi vitezele dupa cum iti arata pe bord si in caz ca nu franezi cand senzori de parcare te avertizeaza risti sa te lipesti de masina din fata sau din spate. Dar per total acest mod de parcare automat este foarte practic pentru cei care nu se pricep sau le este frica sau sunt incepatori.

Review Ford Focus 2011: Ne-am dat cu Focusul.

Imaginile de la bord a fost filmate cu Prestigio RoadRunner HD1.

Audio: Skrillex si Backstage Hero

Articol redactat cu ajutorul Prestigio Romania.

Alte articole:

MORCHEEBA  & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

MORCHEEBA & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

Am avut onorea sa ascult si sa fotografiez pentru a 3 oara, trupa Morcheeba. M-am bucurat foarte tare cand i-am vazut pe baietii de la GOLAN cantand in deschiderea trupei. A fost un show minunat, cu multa lume si vibe-urile specifice trupei Morcheeba. Galeria Foto:...

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

București, 21 iunie 2022 – Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la București, laArenele Române. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZMEETS YARDIE FLO. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.