Summer Well Festival 2018 – ziua 1

de | 17 aug. 2018 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

Sambata, in prima zi oficiala de Summer Well Festival, am parcurs intregul festival de mai multe ori, penduland intre Main Stage si Red Bull Stage.

Comparativ cu 2017 zona de festial a ramas aceeasi, dar atractiile si activarile par sa fi fost mai multe, ceea ce a facut din Summer Well 2018 un festival kid friendly. Zonele de foodcourt au fost si ele mai pline ca niciodata, cu optiuni nationale (papanasi) si internationale (burgeri, bao sau arrosticini fiind preferatele noastre).

Concertele au inceput de la 17.15 la Main Stage cu Tom Grennan, urmat de Oscar and the Wolf, Cigarettes After Sex, Kodaline si Justice. La scena Red Bull, programul a intrat in forta de la ora 19.00 cu Vlad Dobrescu,Tsar B si Lady Leshurr.

Alte articole:

Comic Con 2023

Comic Con 2023

Nu putea sa ratam editia 2023 de Comic Con, mai ales ca anul acesta se celebrează 10 ani de la debutul Comic Con in Romania. Asa ca am dat si noi o fuga sa vedem ce mai este expus, in materie de pc-uri, manga, comics, si ince mai important, cosplay. De-a lungul...

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un eveniment special, organizat de DWMT (Diud, Where's My Tune?) în colaborare cu POINT, va avea loc în perioada 8-9 iulie la Conacul Udriște Năsturel, oferind publicului un festival de două zile cu o atmosferă aparte. DWMT la Conac, propune o experiență nouă și...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.