Summer Well Festival 2018 – ziua 1

de | 17 aug. 2018 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

Sambata, in prima zi oficiala de Summer Well Festival, am parcurs intregul festival de mai multe ori, penduland intre Main Stage si Red Bull Stage.

Comparativ cu 2017 zona de festial a ramas aceeasi, dar atractiile si activarile par sa fi fost mai multe, ceea ce a facut din Summer Well 2018 un festival kid friendly. Zonele de foodcourt au fost si ele mai pline ca niciodata, cu optiuni nationale (papanasi) si internationale (burgeri, bao sau arrosticini fiind preferatele noastre).

Concertele au inceput de la 17.15 la Main Stage cu Tom Grennan, urmat de Oscar and the Wolf, Cigarettes After Sex, Kodaline si Justice. La scena Red Bull, programul a intrat in forta de la ora 19.00 cu Vlad Dobrescu,Tsar B si Lady Leshurr.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.